espa pkm

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2026, 10:58:06 μμ
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 00:50

Κρίσιμη «μάχη» στη Βουλή για τα όπλα της Σαουδικής Αραβίας - Υπεκφυγές και άλλα λόγια από τον Π. Καμμένο

Κρίσιμη είναι η σημερινή συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση Καμμένου. Μια συζήτηση την οποία, επί της ουσίας, προκάλεσε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας την ολιγοήμερη αναβολή της, προκειμένου να είναι παρών ο ίδιος και να πάρει προσωπικά το λόγο.


Μοιραία λοιπόν η σημερινή κοινοβουλευτική διαδικασία θα έχει χαρακτηριστικά προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης των πολιτικών αρχηγών.

Γεγονός είναι ότι η δυσαρέσκεια για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ εντείνεται ενδοκυβερνητικά και εσωκομματικά, ωστόσο η εξομάλυνση και η διατήρηση της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι μονόδρομος και συνθήκη εκ των ων ουκ άνευ προκειμένου τα δύο κόμματα να παραμείνουν στην εξουσία.

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να επαναφέρει στο προσκήνιο το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.












Πηγή: Το Βήμα