Ένα παιδί μόλις 9 ετών με κινητικά προβλήματα έμεινε μόνο του για τέσσερις ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο καθώς… ξέχασαν να το αποβιβάσουν.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης έπειτα από καταγγελία συγγενικού προσώπου του ανήλικου.
Ένα παιδί μόλις 9 ετών με κινητικά προβλήματα έμεινε μόνο του για τέσσερις ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο καθώς… ξέχασαν να το αποβιβάσουν.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης έπειτα από καταγγελία συγγενικού προσώπου του ανήλικου.
Στη σύλληψη φυγόποινου οπαδού από το 2017 προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη αφού διαπιστώθηκε ότι συμμετείχε στα επεισόδια που έγιναν στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στον Βόλο
Με νέες εκπαιδεύσεις και συνεργασίες πραγματοποιείται ο 10ος κύκλος του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Project Future της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το ReGeneration. Το πρόγραμμα παρέχει σε νέους και νέες πτυχιούχους τις δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να βρουν μια θέση στην αγορά εργασίας.
Με αφορμή την έναρξη του νέου κύκλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου δήλωσε:
Ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, απάντησε μέσω ενός βίντεο στο TikTok, στην ερώτηση πολίτη: «Ο δρόμος Θεσσαλονίκης – Κιλκίς θα τελειώσει κάποτε; Σας ρωτά ένας ψηφοφόρος σας»
Εισαγγελέας ανηλίκων αναμένεται να αποφασίσει το που θα δοθεί η κηδεμονία των δυο ανήλικων παιδιών της μητέρας που δολοφονήθηκε και του πατέρα που αυτοκτόνησε στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Μέλη του Σωματείου Φωτογράφων-Εικονοληπτών Κεντρικής Μακεδονίας θα συγκεντρωθούν σήμερα (13/9) στις 17:00 στη Νότια Πύλη της ΔΕΘ, με αίτημα την απόσυρση της ΚΥΑ, η οποία αφορά τη λήψη φωτογραφιών δελτίου ταυτότητας απευθείας από τα Αστυνομικά Τμήματα.
Στις φλόγες τυλίχθηκε αυτοκίνητο και κάηκε ολοσχερώς το βράδυ της Τρίτης (12/9) στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής στην Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, η φωτιά στο όχημα ξέσπασε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Σήμερα συνεχίζονται οι εργασίες διαγράμμισης σε αποσπάσματα της 11ης Επαρχιακής Οδού.
Αυτές οι εργασίες αναλαμβάνονται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ξεκίνησαν την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν νεκρούς της 42χρονη και τον 38χρονο στον διάδρομο του 6ου ορόφου.
Ανακοίνωση για την γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε η ΕΛ.
Τη συμφωνία συνεργασίας των δύο Πολυτεχνείων υπέγραψαν οι πρυτάνεις Ανδρέας Μπουντουβής και ο Ivan Kralov.
Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το Technical University of Sofia στο πλαίσιο εκδήλωσης στην 87η ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα είναι φέτος η Βουλγαρία.