espa pkm

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, 1:14:50 μμ

Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο Ηρακλής για την αλλαγή στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης

Ο κ. Κούγιας μίλησε για την ιστορία του Γηραιού στην πρώτη κατηγορία, ενώ με κάθε ευκαιρία τονιζε το μεγαλείο του συλλόγου και την δύναμη που έχει.

Στις 8 το πρωί της Τετάρτης του Πάσχα έφτασε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit», το οποίο έφερε 534 τουρίστες στην πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ η πλειοψηφία των επιβατών θα επισκεφθεί τη Βεργίνα, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που επέλεξαν την περιήγηση στην πόλη.

Το ποινικό του ιστορικό είδε να δημοσιεύεται σε διάφορα social media ένας 30χρονος άνδρας από τη Θεσσαλονίκη.

Ο 30χρονος κατέθεσε μήνυση στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας διότι είδε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να έχει αναρτηθεί το ποινικό ιστορικό του, στο οποίο επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση μόνο αστυνομικοί.

Οι εικόνες από τη Θεσσαλονίκη κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν αίσθηση. Κάτοικος οργανώθηκε για να έχει σταθερά μια μόνιμη θέση πάρκινγκ έξω από το σπίτι του…

Ο κ. Ισαάκ Αναστασιάδης θα κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου».

Επεισόδιο με συμπλοκή πέντε ατόμων προκλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (18/4) λίγο μετά τις 20:00 στο εμπορικό κέντρο “Πλατεία“, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, για άγνωστο λόγο, ξέσπασε καβγάς ανάμεσα σε πέντε άτομα, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ανάμεσά τους και δύο ανήλικα

Τέσσερις τραυματίες ήταν ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20:00.

Εκδήλωση στο φουαγιέ του θεάτρου «Αριστοτέλειον» θα πραγματοποιήσει αύριο στις 20:00 η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ.

«Ως το τέλος του 2026, θα έχουν φύγει όλες οι σκαλωσιές από το «Αλκαζάρ» και το κτίριο θα είναι έτοιμο να αποδοθεί ως ένα πολύ σημαντικό μνημείο για να χρησιμοποιείται σε ήπιες πολιτιστικές δράσεις», ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104.9 FM», η προϊσταμένη αρχαιοτήτων Πέλλας και αναπληρώτρια προϊσταμένη Εφορίας Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης Μπετίνα Τσιγαρίδα.

Αντιδικτατορικές δράσεις στο πλαίσιο της 21ης Απρίλης – ημέρα του πραξικοπήματος στην χώρα μας – διοργανώνει το ΚΚΕ στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα το η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕαναφέρει στην ανακοίνωση της: