Τη ζωή του έχασε ένας άντρας που παρασύρθηκε από όχημα στην Βούλγαρη στη Θεσσαλονίκη
Το όχημα παρέσυρε τον άντρα που κινούταν πεζός στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, λίγο πριν την Ψελλού, στο ρεύμα εισόδου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Το όχημα παρέσυρε τον άντρα που κινούταν πεζός στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, λίγο πριν την Ψελλού, στο ρεύμα εισόδου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Συγκεκριμένα:
Α’ ΚΑΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ:
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΚΑΣ
Στο σημείο που σημειώθηκαν τα δύο τροχαία επί της Αδριανουπόλεως πραγματοποιούνται αυτήν την ώρα ενδελεχείς έλεγχοι από το Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, ένας άντρας ηλικίας περίπου 40 με 50 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων, εντοπίστηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, κοντά στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία».
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας
Ποια η σχέση με το Πάσχα
Τη Μεγάλη Πέμπτη ξεκινούν, ουσιαστικά, οι προετοιμασίες για την Ανάσταση.
H συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μάϊου στην πλατεία Αριστοτέλους
Η σχετική ανακοίνωση:
«Αντιπολεμική Συναυλία στη Θεσσαλονίκη
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κετικίδης
Αρκετά εντονότερη σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες είναι η προσέλευση του κόσμου στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης λόγω της εορταστικής περιόδου.