Με την προπόνηση, που έγινε απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το ντέρμπι αγώνα με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 17/04, 19:30 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.
Ελλάδα
Άρης: Με αρκετές απουσίες αλλά με αισιοδοξία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Eidisis.grΘεσσαλονίκη: Σοκάρει καταγγελία για ξυλοδαρμό ΑμεΑ από οικιακή βοηθό
Συντάκτης: Eidisis.grΣοκάρει καταγγελία που έρχεται στο φως της δημοσιότητας στη Θεσσαλονίκη με οικιακή βοηθό να ασκεί σωματική βία σε 50χρονη ΑμεΑ.
Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η 40χρονη συλληφθείσα (αλλοδαπή) ήταν επιφορτισμένη με την επίβλεψή της, όταν υπό συνθήκες που δεν έχουν γίνει γνωστές, άσκησε σωματική βία εναντίον της χτυπώντας την στο πρόσωπο, ενώ εκτόξευσε και απειλές.
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 54χρονος φυγόποινος – Είχε καταδικαστεί για ασέλγεια σε ανηλίκους
Συντάκτης: Eidisis.grΕκεί που… ανήκει θα επιστρέψει ένας 45χρονος φυγόποινος ο οποίος είχε καταδικαστεί για ασέλγεια σε ανηλίκους.
Στα χέρια αστυνομικών έπεσε 54χρονος φυγόποινος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κατερίνης, με την οποία καταδικάστηκε, τον περασμένο Δεκέμβριο, σε 12ετή κάθειρξη για το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.
Θεσσαλονίκη: Συννεφιασμένη βόλτα για τους Θεσσαλονικείς
Συντάκτης: Eidisis.grΜπορεί σήμερα η Θεσσαλονίκη να υποδέχθηκε την ημέρα με συννεφιά ωστόσο η πολύ καλή θερμοκρασία βοήθησε τους πολίτες για μια… εξόρμηση
Ρεπορτάζ: Aλέξανδρος Παναγιωτίδης
Συγκεκριμένα η πλατεία Ναβαρίνου θύμισε κάτι από… παλιά αφού ανθρώπου διαφόρων ηλικιών πραγματοποιούν την καθιερωμένη τους βόλτα.
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη οικιακής βοηθού για άσκηση σωματικής βίας κατά 50χρονης ΑμεΑ
Συντάκτης: Eidisis.grΧειροπέδες σε οικιακή βοηθό μετά από καταγγελία 50χρονης ΑμεΑ πως την χαστούκισε και την απείλησε
Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η 40χρονη συλληφθείσα (αλλοδαπή) ήταν επιφορτισμένη με την επίβλεψή της, όταν υπό συνθήκες που δεν έχουν γίνει γνωστές, άσκησε σωματική βία εναντίον της χτυπώντας την στο πρόσωπο, ενώ εκτόξευσε και απειλές.
Δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Μία 21χρονη νεκρή και τρεις νεαροί τραυματίες
Συντάκτης: Eidisis.grΣύμφωνα με την Τροχαία, δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη, και είχε ως αποτέλεσμα μία 21χρονη γυναίκα να χάσει τη ζωή της και ακόμη τρία νεαρά άτομα να τραυματιστούν
Πέτρος Κουσουλός: «Ο Μάνος Δασκαλάκης αδυνατούσε να αντιληφθεί τι έχει συμβεί»
Συντάκτης: Eidisis.grΟ Πέτρος Κουσουλός μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και τις συναντήσεις του με τον Μάνο Δασκαλάκη
Ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή Live News μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη δύο ημέρες μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Μαρίνα Καλαμαριάς (Αρετσού): ΤΑΙΠΕΔ – ΣτΕ – Δήμος: Η μεγάλη ανάπλαση (vid)
Συντάκτης: Eidisis.grΑπόφαση του ΣτΕ ακύρωσε την διαγωνιστική διαδικασία για εκμετάλλευση της Μαρίνας Καλαμαριάς (Αρετσού).
Ρεπορτάζ: Δημόκας Βασίλης
Το συμβούλιο της Επικρατείας έκανε δεκτή την προσφυγή του Δήμου κατά του ΤΑΙΠΕΔ το οποίο με διαγωνισμό, παραχωρούσε την Μαρίνα καλαμαριάς σε ιδιώτη, για περίοδο 35 ετών.
Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 2 ετών σε γιατρούς για τον θάνατο ασθενούς
Συντάκτης: Eidisis.grΔύο γιατροί καταδικάστηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση 2 ετών, με 3ετή αναστολή, καθώς κρίθηκαν ένοχοι για τον θάνατο, από αμέλεια, ενός 55χρονου ασθενούς.
Ο άτυχος άνδρας, από περιοχή της Έδεσσας, είχε απευθυνθεί τον Ιούλιο του 2016 σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, ύστερα από τραυματισμό που υπέστη στο χέρι του με αλυσοπρίονο, κατά τη διάρκεια ξυλουργικών εργασιών.