espa pkm

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2026, 6:37:20 μμ

Ελλάδα

Tο επεισόδιο εκτυλίχθηκε μέσα στο φορτηγό του 34χρονου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό, τα ξημερώματα της χθεσινής ημέρας, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης.

Σε νέο χώρο, δυτικότερα του σημερινού, στον οποίο μέχρι τώρα εξυπηρετείτο η στάθμευση αυτοκινήτων, μεταφέρεται από αύριο ο Σταθμός Μετεπιβίβασης του ΟΑΣΘ στο ΙΚΕΑ, λόγω εργασιών που έχουν προγραμματιστεί, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο Οργανισμός.

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από αύριο, Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, μεταφέρεται ο Σταθμός Μετεπιβίβασης του ΟΑΣΘ στο ΙΚΕΑ, σε χώρο δυτικότερα του Σταθμού, που σήμερα εξυπηρετεί τη στάθμευση αυτοκινήτων.

Ομιλία με τίτλο: «50 χρόνια αναμνήσεις από τη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ και όχι μόνον» θα πραγματοποιήσει ο Γενικός Γραμματέας της Ακαδημίας Αθηνών και Εθνικός Εκπρόσωπος για την Κλιματική Αλλαγή, Χρήστος Ζερεφός, ο οποίος θα βραβευτεί για το έργο του.

Ένα εικονικό φαρμακείο, όπου φαρμακοποιοί θα ενημερώνουν τους πολίτες για υπηρεσίες φαρμακευτικής φροντίδας, θα στηθεί δίπλα στον Λευκό Πύργο στις 21 Σεπτεμβρίου (ώρες 10:00-19:00), στο πλαίσιο ανοιχτής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης για την Παγκόσμια Ημέρα Φαρμακοποιού.

Στο πλευρό των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) κατά τη διάρκεια δράσεων προληπτικών εξετάσεων και κατ’ οίκον επισκέψεων, στα ορεινά χωριά της Ξάνθης, της Ροδόπης και του Έβρου, βρέθηκε το προηγούμενο τριήμερο η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Περισσότερες από 2000 κυβερνοεπιθέσεις έκαστη, με στόχο παραβιάσεις ασφαλείας δέχονται κάθε εβδομάδα οι επιχειρήσεις και οργανισμοί παγκοσμίως, σύμφωνα με συγκλίνοντα στοιχεία διεθνών ερευνών.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του στη FIBA μετά το τέλος της αναμέτρησης. Με δάκρυα στα μάτια και γεμάτος από συγκίνηση, χαρακτήρισε το χάλκινο μετάλλιο με την Ελλάδα ως «το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής μου».

Μέσα στο 2026 θα ξεκινήσει η λειτουργία των νέων γραφείων της EY Ελλάδος στην Αθήνα. Η εταιρεία έχει προχωρήσει σε μακροχρόνια μίσθωση δύο κτηρίων του υπό κατασκευή συγκροτήματος The Grid, έργου των Noval Property και Brook Lane Capital, με στόχο τη μετεγκατάσταση των κεντρικών της εγκαταστάσεων.

«Αυλαία» ρίχνει το βράδυ το 48ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας με την τελετή απονομής των βραβείων και την ανακοίνωση του Χρυσού Διόνυσου. Η τελετή θα ξεκινήσει στις 8 μ.