espa pkm

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2026, 6:50:28 πμ

Ελλάδα

Ένταση προκλήθηκε μεταξύ επιβατών λεωφορείου του ΟΑΣΘ

Ο οδηγός του λεωφορείου αναγκάστηκε να ακινητοποιήσει το λεωφορείο επί της οδού Τσαλδάρη εξαιτίας της επίθεσης ενός επιβάτη σε άνθρωπο που μάλιστα αντιμετωπίζει πρόβλημα όρασης.

Στην αναβάθμιση του Φοίνικα στρέφει το βλέμμα του ο Δήμος Καλαμαριάς

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή της ΕΔΑΘΕΣΣ, Λεωνίδα Μπακούρα και τη Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων και Εσωτερικού Ελέγχου, Κατερίνα Στάχταρη, προκειμένου να συζητήσουν την βελτίωση της εικόνας του Φοίνικα.

Ομάδα οπαδών επιτέθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε άνδρες των ΜΑΤ στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Η διμοιρία της ΥΑΤ βρισκόταν σε επιφυλακή λόγω αστυνομικών μέτρων που είχαν ληφθεί με αφορμή εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας σε σύνδεσμο οπαδών ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το 15χρονο – ιρακινής καταγωγής – προσφυγόπουλο, όπως καταγγέλθηκε, δέχθηκε επίθεση τον προηγούμενο μήνα, την ώρα που κατευθυνόταν σε λεωφορείο για να τον μεταφέρει από το σχολείο στη δομή των Διαβατών, όπου διαμένει.

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία σε ορισμένα σημεία της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας εξαιτίας των χιονοπτώσεων και της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, όπως ανακοινώνουν οι Γενικές Αστυνομικές Διευθύνσεις Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Θύμα κάποιον… επιτήδειων έπεσε για ακόμη μια φορά το μνημείο των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα άγνωστοι προχώρησαν στην βεβήλωση του μνημείου για ακόμη μια φορά, γράφοντας αυτήν την φορά αντεθνικά μηνύματα.

Παρατείνεται το θρίλερ με την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων, ενώ οι τελευταίες καταθέσεις σχετικά με την υπόθεση υποστηρίζουν μια διαφορετική εικόνα για το τι συνέβη στο πάρτι.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένονταν από χθες, Παρασκευή, δεν στάλθηκαν από την Ελβετία, ως εκ τούτου το θρίλερ με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη θα παραταθεί μέχρι τη Δευτέρα.

Δραματικές οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη – 27χρονη καταγγέλει βιασμό από εμπλεκόμενο στην υπόθεση

Η 27χρονη καταγγέλλουσα βρέθηκε στον εισαγγελέα την Παρασκευή το μεσημέρι μαζί με τη μητέρα της και κατήγγειλε βιασμό το 2016 όταν ήταν 21 ετών, κατονομάζοντας ως βιαστή της πρόσωπο εμπλεκόμενο στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας.

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει η κακοκαιρία με καταιγίδες και χιονοπτώσεις

Όπως αναφέρει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, κακοκαιρία προβλέπεται σε όλη τη χώρα, με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στα κεντρικά και τα νότια.

Στην αναμονή για τα απτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων παραμένει η ανακρίτρια για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Ο φάκελος με τα ευρήματα θα έπρεπε να παραδοθεί σήμερα, αλλά, σύμφωνα με το makthes.gr, άργησε να σταλεί το e-mail στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ με τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην Ελβετία.