Ο Σλοβένος μέσος σε δηλώσεις του στην Ιταλία μίλησε για την μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την εντυπωσιακή του παρουσία στον Δικέφαλο:
“To μυστικό είναι πάντα η δουλειά.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την εντυπωσιακή του παρουσία στον Δικέφαλο:
“To μυστικό είναι πάντα η δουλειά.
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας
Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια επαναλειτουργεί το εσωτερικό τμήμα της πανεπιστημιακής λέσχης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Όπως ανακοίνωσε η πανεπιστημιακή λέσχη του μεγαλύτερου πανεπιστημίου της χώρας, η λειτουργία της θα γίνεται πλέον σε δυο ταχύτητες.
Στη δήλωσή του ο κ. Καλαφάτης αναφέρει:
«Με τους Ισραηλίτες αδελφούς μας μοιραζόμαστε οδυνηρές ιστορικές στιγμές φυλετικού μίσους, ναζισμού, ολοκληρωτισμού, μας ενώνει το χρέος ν’ αντιστεκόμαστε στη μισαλλοδοξία και τον φανατισμό.
Την επίθεση δέχθηκαν τα γραφεία του ΚΚΕ που βρίσκονται στην περιοχή της Νεάπολης. Καταγγελίες αναφέρουν: «για ακόμη μια φορά τα θρασύδειλα φασιστοειδή λέρωσαν τον τοίχο των γραφείων του ΚΚΕ στη Νεάπολη με το σύνθημα «Λευτεριά στον Αρτέμη Ματθαιόπουλο» και την υπογραφή της Χρυσής Αυγής.
Το αιματηρό επεισόδιο, που σημειώθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2021, εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, σχηματίζοντας δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Συγκεκριμένα, άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ, συνέλαβαν τον 35χρονο γιατί αντιστάθηκε στον έλεγχο που προσπάθησαν να του κάνουν.
«Δεν ανεχόμαστε να χάνονται ζωές από το κρύο», δήλωσαν εκπρόσωποι των σωματείων, αντιπροσωπεία των οποίων συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του δήμου και τού εξέθεσε τα αιτήματά τους.
Συγκεκριμένα στις 13:00 φοιτητικοί σύλλογοι θα συγκεντρωθούν στο Άγαλμα Βενιζέλου, στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν ενάντια στον Νόμο 4777/2021 που αφορά στην εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, την προστασία της ακαδημαϊκής ελευθερίας, την αναβάθμιση του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος και άλλες διατάξεις.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΥΑΘ: “Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 27/1/2022, από τις 9:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης δικλείδας σε αγωγό Φ200 στην δεξαμενή Ακροπόλεως, της ΔΕ Πεύκων του Δήμου Νεάπολης – Συκεών.