Νέο κύμα κακοκαιρίας θα χτυπήσει την χώρα μας το διήμερο Δευτέρα και Τρίτη, με τον μετεωρολόγο του ΟΡΕΝ, Κλέαρχο Μαρουσάκη να σημάνει συναγερμό για πλημμυρικά φαινόμενα.
Αναλυτικά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρει:
Αναλυτικά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρει:
«Μόλις με ξύπνησαν στη ΜΕΘ οι γιατροί μου έδωσαν τη φωτογραφία του μωρού μου, που είχε στείλει ο σύζυγος μου.
Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα θα μείνει αύριο, Δευτέρα, τμήμα του Πανοράματος στον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη, στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, σύμφωνα με ανάρτηση του ΔΕΔΔΗΕ.
Θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής, κλαδέματος και αποψίλωσης δέντρων στο έρεισμα της 67ης Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Αεροδρομίου, από τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό Μαρίνου Αντύπα έως τη διασταύρωση αεροδρομίου, και στις δύο κατευθύνσεις με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας.
Στην περιοχή του Κορδελιού οι δυο τους κατείχαν και διέθεταν προς πώληση συνολικά 338 πακέτα τσιγάρα και 22 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία καταβολής φόρου κατανάλωσης καπνού και λοιπών δασμών του Ελληνικού Δημοσίου.
Πρόκειται για έναν 31χρονο και δύο 17χρονους Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής, εκβίασης και παράνομης οπλοχρησίας.
Στον Εύοσμο από τις 08:00 μέχρι τις 14:00 στην οδό Μαιάνδρου και σε δρόμους γύρω από αυτή.
Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και ανακοινώθηκαν αποτελέσματα.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα πριν από λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκηκαι πιο συγκεκριμένα στην οδό Μοναστηρίου.
Ένα όχημα έκανε αναστροφή, με αποτέλεσμα να πέσει επάνω του ένα μηχανάκι.
Τέσσερα νεογέννητα μωρά νοσηλεύονται με κορονοϊόμε ένα να έχει διασωληνωθεί όπως αναφέρει η ΕΡΤ, διότι οι μητέρες τους διαγνώστηκαν θετικές. Τον τελευταίο μήνα στο Ιπποκράτειο έγιναν 27 εισαγωγές εγκύων οι οποίες προσβλήθηκαν από τον ιό.