espa pkm

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2026, 5:42:33 μμ

Ελλάδα

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει τις εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και σήμερα Κυριακή 28/11

Ειδικότερα σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση για σήμερα είναι προγραμματισμένες εργασίες κοπής πρασίνου επί της κεντρικής νησίδας της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο της Νέας Ευκαρπίας έως τον ισόπεδο κόμβο με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-αεροδρόμιο “Μακεδονία” (Κ 13), με ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και στις δύο κατευθύνσεις, κατά τις ώρες από 7.00 π.

“Ωρίμασε πλέον ο χρόνος για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου Ελλήνων αιρετών στην τοπική αυτοδιοίκηση”, τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, απευθύνοντας χαιρετισμό στην εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης είκοσι χρόνων από τη δημιουργία του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης.

Ευρείας κλίμακας άσκηση προσομοίωσης και ετοιμότητας (Emergency Exercise) της Fraport Greece πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης σ’ ένα αεροσκάφος Α320, με 94 επιβαίνοντες, κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησης προς απογείωση εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ένα κινητήρα του.

Το υψηλό επίπεδο διασποράς του SARS-CoV-2 στη Θεσσαλονίκη αποτυπώνουν και οι τελευταίες μετρήσεις της εβδομάδας στα αστικά απόβλητα

Το υψηλό επίπεδο διασποράς του SARS-CoV-2 στη Θεσσαλονίκη αποτυπώνουν και οι τελευταίες μετρήσεις της εβδομάδας στα αστικά απόβλητα, σύμφωνα με την έρευνα που διεξάγει η Ομάδα Επιδημιολογίας Λυμάτων του ΑΠΘ με την ΕΥΑΘ,σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στο πλαίσιο του Εθνικού Δικτύου του ΕΟΔΥ.

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 14:03

Καϊλή: «Βλέπουμε γύρω μας το έργο του ΠΑΣΟΚ» (vids)

Συντάκτης:

Τι είπε η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στον αποψινό χαιρετισμό της πριν την ομιλία του Ανδρέα Λοβέρδου

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης

Τον κύκλο των ομιλιών στην προεκλογική συζήτηση του Ανδρέα Λοβέρδου για τις εκλογές ξεκίνησε η Εύα Καϊλή, ευχαριστώντας την Θεσσαλονίκη για όλη την στήριξη.

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 13:51

Το ΠΑΟΚ-Άρης «κλέβει την παράσταση»

Συντάκτης:

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.  

«Ασπρόμαυροι» και «κιτρινόμαυροι» έρχονται από αρνητικά αποτελέσματα – οι μεν την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, αλλά και τη «λευκή» ισοπαλία στην Μπρατισλάβα με τη Σλόβαν, και οι δε από το εκκωφαντικό 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα – και ευελπιστούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στην Τούμπα.

Ο Σίμους Μπόλαντ (Seamus Boland), πρόεδρος της ομάδας των οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών της Ευρώπης σχολίασε την στάση της Ελλάδας στο ζήτημα του μεταναστευτικού.

«Το πρώτο από όλα που θέλω να κάνω είναι να δώσω συγχαρητήρια στον ελληνικό λαό.

Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη φαίνεται πως δίνει από νωρίς τον ρυθμό του στην πόλη

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Διεύθυνσης ‘Αμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν έφοδο σε συνδέσμους οπαδών των δύο ομάδων και εντόπισαν μεταξύ άλλων μολότοφ, μαχαίρια και σιδερόβεργες.

Θεραπεία της κατάθλιψης χωρίς τη χρήση αντικαταθλιπτικών υπόσχεται ο επαναληπτικός Διακρανιακός Μαγνητικός Ερεθισμός (rTMS), μια ανώδυνη, μη επεμβατική ιατρική θεραπεία, που λειτουργεί παράγοντας μαγνητικούς παλμούς, οι οποίοι διεγείρουν περιοχές του εγκεφάλου με χαμηλή δραστηριότητα.

Το σκηνικό έγινε μεταξύ αλλοδαπών

Ληστεία σημειώθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην οδό Λαγκαδά 12 με τις Αρχές να είναι σε κατάσταση συναγερμού.

Έξι αλλοδαποί λήστεψαν δύο Πακιστανούς με το συμβάν να λαμβάνει χώρα περίπου στις 08:00 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ κατάφεραν να πάρουν ένα κινητό αλλά και χρήματα.