Η Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης με ανακοίνωση της γνωστοποιεί πως θα υπάρξουν προβλήματα στην υδροδότηση της ΒΙ.ΠΕ. σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή
Συγκεκριμένα το διήμερο αυτό, το Σάββατο 27/11/21, από τις 11:00μ.
Συγκεκριμένα το διήμερο αυτό, το Σάββατο 27/11/21, από τις 11:00μ.
Ρεπορτάζ: Ντιέγκο Σάεζ – Παπαχρήστου
Πρόκειται για ένα βιβλίο «πολιτικής επιστημονικής φαντασίας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο politic.gr, το οποίο «προσπαθεί να δει πως θα μπορούσαμε την τεράστια κρίση του καπιταλισμού το 2008, εμείς οι προοδευτικοί αριστεροί που οραματιζόμαστε μια μη καπιταλιστική κοινωνία, πως θα μπορούσαμε να είχαμε χρησιμοποιήσει αυτό το 2008 όχι για να γίνει σοσιαλισμός για τους τραπεζίτες και αυστηρή λιτότητα για τους λαούς όλου του κόσμου, αλλά για να χτιστεί μια τεχνολογικά προηγμένη φιλελεύθερη σοσιαλιστική κοινωνία χωρίς ιδιωτική κτίση των μέσων παραγωγής».
Μήνυμα προς τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού, έστειλε από τη Θεσσαλονίκη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σε επίσκεψη της στην κινητή μονάδα εμβολιασμού της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης, στην πλατεία Αριστοτέλους.
Τις 6602 έφτασαν οι μολύνσεις από κορονοϊό και σήμερα στη χώρα μας με 86 ασθενείς να καταλήγουν στο νοσοκομείο.
Χθες κυκλοφόρησε η είδηση ότι ένας 32χρονος συντηρητής κλιματιστικών υπέστη εργατικό ατύχημα πέφτοντας από ταράτσα τριώροφου κτιρίου σούπερ μάρκετ, την ώρα που εκτελούσε εργασίες.
«Ασπρόμαυροι» και «κιτρινόμαυροι» έρχονται από αρνητικά αποτελέσματα – οι μεν την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, αλλά και τη «λευκή» ισοπαλία στην Μπρατισλάβα με τη Σλόβαν, και οι δε από το εκκωφαντικό 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα – και ευελπιστούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στην Τούμπα.
«Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε το σχέδιο της δίκαιης μετάβασης για τη Δυτική Μακεδονία.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΤΙΕΓΚΟ ΣΑΕΣ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχτηκαν τα παιδάκια των τάξεων Γ1 και Γ2 του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης μαζί με την δασκάλα τους.