Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε, το βράδυ του Σαββάτου, στον οικισμό Ξηρόβρυσης Κιλκίς, 79χρονο πεζό, τον οποίο στη συνέχεια ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε στον τόπο του ατυχήματος.
Ο ηλικιωμένος νοσηλεύεται σοβαρά στο Νοσοκομείο Κιλκίς.
Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε, το βράδυ του Σαββάτου, στον οικισμό Ξηρόβρυσης Κιλκίς, 79χρονο πεζό, τον οποίο στη συνέχεια ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε στον τόπο του ατυχήματος.
Ο ηλικιωμένος νοσηλεύεται σοβαρά στο Νοσοκομείο Κιλκίς.
Δύο τραυματίες ποδοσφαιριστές είναι ο απολογισμός επεισοδίων που σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων, σε αγώνα για την δεύτερη κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
Ο αγώνας ήταν μεταξύ των ομάδων Ρουβίκωνας – Αστραπή Δενδροπoτάμου, ο οποίος διακόπηκε όταν μετά από ένταση που υπήρξε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές ακολούθησε συμπλοκή.
Η κατάσταση της υγείας της κοπέλας είναι πολύ καλή, δεν δημιουργεί καμία ανησυχία και σύμφωνα με τον διοικητού του Νοσοκομείου Κοζάνης ΣτέργιοΓκανάτσιο, «η διακομιδή της γίνεται γιατί το νοσοκομείο δεν διαθέτει παιδοχειρουργικό τμήμα».
Νομοσχέδιο για τον συνολικό εκσυγχρονισμό του ΕΦΚΑ προαναγγέλλει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν πρόκειται για ιδιωτικοποίηση.
Απαντάμε στο φλέγον θέμα της καθημερινότητας στην Αττική, το κυκλοφοριακό, με έργα όπως το Τραμ και το Μετρό προς Πειραιά, τη Γραμμή 4 του Μετρό, τον Προαστιακό Δυτικής Αττικής και το τρένο προς Λαύριο και Ραφήνα, τη σύνδεση της Λεωφόρου Κύμης με την Εθνική Οδό, τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.