espa pkm

Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2026, 7:55:13 μμ

Ελλάδα

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 18:00

Φωτά στο νησί Ρήνεια

Συντάκτης:

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα στο νησάκι Ρήνεια, ανοιχτά της Μυκόνου.

Καίει χαμηλή βλάστηση.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν τέσσερις πυροσβέστες κι ένα αεροσκάφος.

Πηγή: skai.gr

Στον καναπέ της εκπομπή Dot στον ΣΚΑΙ βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Αλίκη Κατσαβού.

Η χήρα του Κώστα Βουτσά μίλησε για την πολύ έντονη απώλεια του στην καθημερινότητα ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μιλώντας για εκείνον.

«Οι Έλληνες θέλουμε την ειρήνη και τη συνεργασία με όλους τους γείτονές μας. Πάντοτε, όμως, με την προϋπόθεση ότι θα σέβονται και αυτοί το Διεθνές Δίκαιο και τις αρχές καλής γειτονίας» τόνισε μιλώντας στην «Βραδυνή της Κυριακής» ο Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Για την κατάσταση του εντολέα του μίλησε στο ΚΡΗΤΗ TV ο συνήγορος του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον στην Κρήτη.

 

 

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ.

Σε ηλικία 63 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο κιθαρίστας Νίκος Σπυρόπουλος, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του, Βασίλη, είχαν ιδρύσει το 1977 ένα από τα σπουδαιότερα ροκ συγκροτήματα στην Ελλάδα, τη «Σπυριδούλα».

Έχουμε έτοιμες τις αντιδράσεις μας για όλα τα σενάρια δήλωσε ο Σύμβουλος ασφαλείας του Πρωθυπουργού, Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Διακόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή Ακραία Φαινόμενα.  

Θα φροντίσουμε ώστε να μην χρειαστεί να μην παραβιάσει η Τουρκιά κυριαρχικό μας δικαίωμα στην βάση του τουρκολιβυκου μνημονίου σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο άνθρωπος που κατήγγειλε τον μαϊμού- γιατρό μιλάει στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή Καλημέρα για το πως τον ανακάλυψαν. 

Ο κ. Παπαγιανόπουλος  γιατρός στην  Κεντρική Κλινική Αθηνών εξηγεί πως όταν ένας εξωτερικός συνεργάτης πηγαίνει να συνεργαστεί με την κλινική ζητούνται κάποια 12 συγκεκριμένα χαρτιά μεταξύ αυτών ο τίτλος σπουδών του Ιατρικού συλλόγου που τους είπε πως θα τα φέρει αργότερα η σύζυγός του.

Διεστραμμένο και παρανοϊκό εγκληματία χαρακτηρίζει τον ψευτογιατρό η μητέρα του 16χρονου που πέθανε λαμβάνοντας αγωγή που του είχε συστήσει ο 47χρονος απατεώνας  

"Για μας το βάρος της απώλειας των παιδιών μας, υπήρξε δυσβάστακτο για τον επιπλέον λόγο πως ο γιατρός, επαναλαμβάνω ο γιατρός τον οποίο εμπιστευτήκαμε και μας έπεισε για πλήρη ίαση , αποδείχθηκε ένας διεστραμμένος και παρανοϊκός εγκληματίας, όχι απλώς απατεώνας.

Φροντιστήριο διαφημίστηκε σε φοιτητές πως μπορεί να «δώσει» εκείνο εξετάσεις εξ αποστάσεως αντ’ αυτών. Άμεση αντίδραση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Β. Διγαλάκη που κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Συναγερμός σήμανε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη καθώς εξαφανίστηκε ένα αγόρι 13 ετών στις 13 Ιουνίου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Σαγιέντ Μαχντί, σήμερα 19/6/2020, και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBERALERTHELLAS κατόπιν αιτήματος της Διεύθυνσης Αναζητήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.