Ελλάδα
Τσίπρας: Αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ
Συντάκτης: Eidisis.grΤην ανάγκη να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ, να ληφθούν γενναίες αποφάσεις για την επίλυση περιφερειακών και διεθνών διαφορών και να προχωρήσει ο διάλογος με τη Ρωσία επισήμανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του στο δείπνο εργασίας, με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της Συνόδου Κορυφής της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες.
Βενιζέλος: Κατά δημοψηφίσματος για Σύνταγμα ο Παυλόπουλος από το 2011
Συντάκτης: Eidisis.grΚουμουτσάκος: Ιδιαίτερα σοβαρό το θέμα των ελληνορωσικών σχέσεων
Συντάκτης: Eidisis.grΟ βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε πως, δυστυχώς, για ακόμη ένα κρίσιμο θέμα της εξωτερικής πολιτικής μας, οι πληροφορίες που έχουμε προέρχονται από δημοσιεύματα, ανώνυμους «διπλωματικούς κύκλους» και απροσδιόριστες πηγές.
Βενιζέλος: Κατά του δημοψηφίσματος για το Σύνταγμα ο Παυλόπουλος από το 2011
Συντάκτης: Eidisis.grΟι πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, αναφέρουν ότι αστυνομικοί εντόπισαν περίπου δέκα αντιεξουσιαστές να κινούνται ύποπτα κοντά στην πρεσβεία της Αυστρίας στο Κολωνάκι, σε έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκαν επάνω τους φέιγ βολάν, τα οποία έγραφαν μεταξύ άλλων "ΟΧΙ στο 12ωρο".
Επιθέσεις με μολότοφ σε δύο φούρνους σε Περιστέρι και Χολαργό
Συντάκτης: Eidisis.grΟριακή άνοδο κατέγραψε η ανεργία τον Απρίλιο έναντι του Μαρτίου σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Έτσι, το εποχικά διορθωμένο ποσοστό ανεργίας ανήλθε τον Απρίλιο στο 20,2% έναντι του 20,1% τον Μάρτιο του 2018 και έναντι του 21,7% τον Απρίλιο του 2017.
Επικοινωνία Τσίπρα με Αναστασιάδη πριν τη συνάντηση με Ερντογάν
Συντάκτης: Eidisis.grΤηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συντονιστούν ενόψει της συνάντησης με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν που θα έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.