Ελλάδα
Σύμφωνα με πληροφορίες του neaflorina.gr, ο άτυχος έφηβος είχε πάει μαζί με έναν φίλο του για μπάνιο στη λίμνη που έχει δημιουργηθεί στο φράγμα, στο χώρο της υπερχείλισης.
Σύμφωνα με το thestival.gr, από το λεωφορείο απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική 13 επιβάτες και ο οδηγός του, ελαφρά τραυματισμένοι.
Ψυχρός πόλεμος ΗΠΑ - Ρωσίας με φόντο τα Βαλκάνια
Συντάκτης: Eidisis.grΟ ψυχρός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας φαίνεται ότι επεκτείνεται στην ευρύτερη περιοχή με την Ελλάδα να βρίσκεται στη δίνη ενός κυκλώνα που κανείς δεν ξέρει την εξέλιξή του. Οι απειλές για απελάσεις διπλωματών και οι φήμες για αναβολή του ταξιδιού του υπουργού Εξωτερικών Λαβρόφ στην Αθήνα, αλλάζει τα δεδομένα.
Η ατάκα Τσίπρα «δεν ήταν μια εύκολη συνάντηση» σχολιάστηκε στα τουρκικά ΜΜΕ
Συντάκτης: Eidisis.grΤα τουρκικά δημοσιεύματα επικαλούνται τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε σε όσα ειπώθηκαν με τον πρόεδρο της Τουρκίας. Η αναφορά του Έλληνα πρωθυπουργού στη συνάντηση είναι αυτή που κάνει τον γύρο των τουρκικών ΜΜΕ και «παίζει» στους τίτλους τους για τη συνάντηση.
Γενικά αίθριος θα είναι ο Καιρός την Παρασκευή. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Κατέρρευσαν οι διαπραγματεύσεις ΑΔΜΗΕ-Euroasia για τη μεγάλη διασύνδεση της Κρήτης
Συντάκτης: Eidisis.grΤα πρώτα βήματα στην κοινωνία των υπερυψηλών ταχυτήτων
Συντάκτης: Eidisis.grΜε ευρύτατη πλειοψηφία ψηφίστηκε η κατάτμηση των εκλογικών περιφερειών
Συντάκτης: Eidisis.grΣε ύφεση η φωτιά στη Σητεία – Φόβοι για τις αναζωπυρώσεις
Συντάκτης: Eidisis.grΤο απόγευμα επιχείρησαν και δύο αεροσκάφη Καναντέρ τα οποία έφτασαν από την Ελευσίνα για να ενισχύσουν τα δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα στις εναέριες προσπάθειες κατάσβεσης του πύρινου μετώπου.
Κυκλοφοριακά προβλήματα στην εθνική οδό Κατερίνης - Ελασόνας
Συντάκτης: Eidisis.grΣύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα εξετράπη στις 7:30 το απόγευμα στο 20ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κατερίνης - Ελασόνας, στο ύψος των Φωτεινών.