Ελλάδα
30 συλλήψεις για κλοπές πορτοφολιών και τσαντών στην Αθήνα
Συντάκτης: Eidisis.gr«Πυρά» Σπυράκη κατά κυβέρνησης για το προσφυγικό
Συντάκτης: Eidisis.gr«Στην Ευρώπη οφείλουμε να μοιραστούμε την ευθύνη για το προσφυγικό. Όσες χώρες αρνούνται να την αναλάβουν πρέπει να υφίστανται περικοπές στα κοινοτικά κονδύλια» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπενθυμίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη ζητήσει την άμεση εφαρμογή της απόφασης για την ενίσχυση της φύλαξης στα εξωτερικά σύνορα της Ένωσης, με 10 χιλιάδες συνοριοφύλακες.
Η «Κρυπτεία» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο ΠΙΚΠΑ
Συντάκτης: Eidisis.grΗ φασιστική οργάνωση «Κρυπτεία» με τηλεφώνημά της σε γνωστή ιστοσελίδα ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μολότοφ στην κατάληψη στο πρώην κτίριο του ΠΙΚΠΑ στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με το iefimerida.gr, όπου πραγματοποιήθηκε το τηλεφώνημα, ο άγνωστος προειδοποίησε για νέες επιθέσεις κατά αντιρατσιστών.
ΚΕΘΕΑ: Αλλάζει το τοπίο των εξαρτήσεων στην Ελλάδα
Συντάκτης: Eidisis.grΝτιμιτρόφ: Μακεδονικές οι πιο νόστιμες ντομάτες στον κόσμο
Συντάκτης: Eidisis.grΜόλις λίγες ημέρες μετά την υπογραφή των Πρεσπών για τη «Βόρεια Μακεδονία» ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων κάνει «γύρισμα» στη μαναβική, διαφημίζοντας ντομάτες «Μακεδονίας».
Όχι μόνο τις διαφημίζει, αλλά τις τάζει και σε όποιες χώρες υποστηρίξουν την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της πΓΔΜ με την ΕΕ.
Την Παρασκευή αναμένονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών
Συντάκτης: Eidisis.grΒενιζέλος: Η κυβέρνηση σχεδιάζει τεχνητή πόλωση μέσω της συνταγματικής αναθεώρησης
Συντάκτης: Eidisis.grΕρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα - Ποιες περιοχές θα επηρεάσουν
Συντάκτης: Eidisis.grΈκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, στο οποίο αναφέρεται πως κακοκαιρία θα επικρατήσει από σήμερα Δευτέρα (25-6-2018) στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμους.
Σποτ από την ΕΛ.ΑΣ. για τους κινδύνους των ναρκωτικών
Συντάκτης: Eidisis.grΝΔ: Καταθέτει πρόταση για προ ημερησίας συζήτηση για την οικονομία
Συντάκτης: Eidisis.grΠρόταση για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία προκειμένου να «απολογηθεί» ο πρωθυπουργός για τα δεινά που έφερε στους πολίτες η συμφωνία για το χρέος καταθέτει εντός της ημέρας η ΝΔ.