Ελλάδα
Αναξιοκρατία και οικονομική κρίση διώχνουν τους Ελληνες
Συντάκτης: Eidisis.grΠέθανε ο καθηγητής εγκληματολογίας Βασίλης Καρύδης
Συντάκτης: Eidisis.grΤους τελευταίους μήνες, ο καθηγητής έδινε μάχη με τον καρκίνο.
Ο Βασίλης Καρύδης σπούδασε νομικά στην Αθήνα, εγκληματολογικές επιστήμες στο Λονδίνο (University College London) και ήταν διδάκτωρ του τμήματος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όπου δίδαξε από το 1993, ως μέλος ΔΕΠ.
Συνεχίζονται οι πανελλαδικές για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ
Συντάκτης: Eidisis.grΜε πέντε μαθήματα συνεχίζονται την Τετάρτη οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ .
Οι υποψήφιοι διαγωνίζονται ανάλογα με την κατεύθυνση, στα μαθήματα Μηχανές Πλοίου ΙΙ, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, Τεχνολογία Υλικών και Δενδροκομία.
Πρόσω ολοταχώς ενάντια σε κυβερνοεπιθέσεις στα πλοία
Συντάκτης: Eidisis.grΤην ίδρυση κόμματος στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, έως τα τέλη του 2018, προανήγγειλε ο Τάκης Μπαλτάκος.
Το όνομα είναι έτοιμο και βρίσκεται σε συζητήσεις με βουλευτές εν ενεργεία (ανεξάρτητους βουλευτές) αλλά και με πρώην στρατιωτικούς πρόσθεσε, μιλώντας στην κρατική ραδιοφωνία.
Στις 26 Ιουνίου θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία από Χρυσαυγίτες πακιστανού εργάτη
Συντάκτης: Eidisis.grΣτις 26 Ιουνίου θα συνεχιστεί ενώπιον του Δευτεροβάθμιου Κακουργιοδικείου, η δίκη για την δολοφονία του 27χρονου εργάτη από το Πακιστάν Σαχζάτ Λουκμάν, για την οποία έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη οι Διονύσης Λιακόπουλος και Χρήστος Στεργιόπουλος που δικάζονται παράλληλα στην δίκη της Χρυσής Αυγής για εγκληματική οργάνωση.
πΓΔΜ: Με διαδηλώσεις η επικύρωση την Τετάρτη από τη Βουλή
Συντάκτης: Eidisis.grΠάιατ: Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τις προσπάθειες του Μάθιου Νίμιτς
Συντάκτης: Eidisis.grΣύσκεψη στην ΠΟΑΣΥ για τις επιθέσεις εναντίον αστυνομικών
Συντάκτης: Eidisis.grΜπακογιάννη: Οργισμένη αντίδραση για την άδεια στον Κουφοντίνα
Συντάκτης: Eidisis.grΤην οργισμένη αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη προκάλεσε η νέα 48ωρη άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού στον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η κ. Μπακογιάννη εκφράζει την οργή της, ενώ παράλληλα κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση ότι υποχώρησε στον εκβιασμό του Κουφοντίνα δια της απεργίας πείνας και των επιθέσεων του Ρουβίκωνα.