espa pkm

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2026, 1:19:43 μμ

Ελλάδα

Ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, στις περιοχές της Καλλιθέας, της Νέας Σμύρνης και της Γλυφάδας, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί εμπλεκόμενοι καλλιεργητές-διακινητές.
Ανάμεσα στα καλύτερα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, που ιδρύθηκαν τα τελευταία 50 χρόνια, βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (στην κατηγορία θέσεων 151 - 200) σύμφωνα με τα αποτελέσματα της διεθνούς αξιολογικής κατάταξης Times Higher Education Young University Ranking 2018 των έγκυρων βρετανικών Times Higher Education (THE).
Στις 17 Ιανουαρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ. Ο πρόεδρος της επιχείρησης κ. Μανώλης Παναγιωτάκης, από το βήμα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων, αναφέρθηκε αναλυτικά στο χρονοδιάγραμμα της αποεπένδυσης.
Σε νέες δηλώσεις και «προειδοποιήσεις» στην Ελλάδα, με χροιά απειλής προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπεκίρ Μποζντάγ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης για τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς που βρίσκονται στην χώρα μας αιτούμενοι άσυλο.
Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας μεταφέρθηκε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, που πραγματοποιεί εδώ και μια εβδομάδα απεργία πείνας, καθώς η κατάσταση της υγείας του εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς.

Ο εκτελεστής της 17 Νοέμβρη παρουσιάζει μεταξύ άλλων καρδιολογικά προβλήματα τα οποία είχε και στο παρελθόν.
Συμφωνήθηκαν με τις τράπεζες οι αναχρηματοδοτήσεις δανείων της ΔΕΗ ύψους 1,3 δισεκ. ευρώ που λήγουν τον Μάιο του επομένου έτους.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της επιχείρησης κ.
Νέα κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο φαίνεται να επιχειρεί η Τουρκία, καθώς ανακοίνωσε ότι παίρνει μέτρα επιφυλακής λόγω των «προκλήσεων από την πλευρά της Ελλάδας», όπως μεταδίδει τόσο το πρακτορείο Anadolu όσο και η τουρκική εφημερίδα Hurriyet.
Κατατέθηκε στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές της Κω η έκθεση του ιατροδικαστή Ρόδου, Παναγιώτη Κοτρέτσου, αναφορικά με τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών της Λέρου από τον πατέρα και τη μητέρα τους, έκθεση από την οποία προκύπτουν νέα στοιχεία για την πολύκροτη αυτή υπόθεση.
Οδηγός σχολικού λεωφορείου, 52 ετών, συνελήφθη από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ), στην Αγία Βαρβάρα, επειδή το όχημα που οδηγούσε και ανήκει σε γυναίκα, ιδιοκτήτρια ιδιωτικού βρεφονηπιακού σταθμού, ενώ είχε αποχαρακτηριστεί, τέθηκε παράνομα σε κυκλοφορία μεταφέροντας δεκαπέντε νήπια.
«Αστεία όλα αυτά που λέει η ελληνική κυβέρνηση. Φοράω πάντα τη φανέλα εθνικής Ελλάδας, διεκδικώ την καλύτερη λύση για το χρέος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα εντοπίζω συγκεκριμένες αδυναμίες του κυβερνητικού έργου.