Ελλάδα
ΕΕ: «Ουδέν σχόλιον» για εμπλοκή Αβραμόπουλου στην υπόθεση Novartis
Συντάκτης: Eidisis.gr«Ουδέν σχόλιον» είναι η απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σχετικά με τη συγκρότηση από τη Βουλή των Ελλήνων επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Novartis, στην οποία έχει κληθεί να τοποθετηθεί ο επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Μήνυση Γεωργιάδη κατά προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis
Συντάκτης: Eidisis.grΟ κ. Γεωργιάδης κατηγορεί τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες για ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση.
Θεοχαρόπουλος: «Ναι» στην Προανακριτική για Novartis
Συντάκτης: Eidisis.grΑλλάζει φυσιογνωμία από τα τέλη Σεπτεμβρίου ο Κλάδος Ελέγχου Πλοίων
Συντάκτης: Eidisis.grΜπακογιάννη: Υπέρ μίας κάλπης στην προανακριτική για Novartis
Συντάκτης: Eidisis.grΗ κα Μπακογιάννη σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΙ κάλεσε τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, να προστατεύσει το κύρος της Βουλής των Ελλήνων και το δικό του κύρος και να μη δεχτεί κάτι τέτοιο.
Νέα πρόκληση στο Αιγαίο: Οι Τούρκοι εξέδωσαν νέα παράνομη NAVTEX
Συντάκτης: Eidisis.grΣυνεχίζουν τις προκλητικές τους ενέργειες στο Αιγαίο οι Τούρκοι καθώς σήμερα Τρίτη, λίγο μετά τις 12 και μισή προχώρησαν στην έκδοση νέας παράνομης NAVTEX στην περιοχή στην οποία ισχύει και η υφιστάμενη NAVTEX που καλύπτει περιοχή του οικοπέδου 3 της κυπριακής ΑΟΖ.
Συζητήθηκε η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου κατά του Mr Jumbo
Συντάκτης: Eidisis.grΕκδικάζεται σήμερα στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η αγωγή του Υπάτιου Πατμάνογλου σε βάρος της οικογένειας Βακάκη.
Υπενθυμίζεται, ότι ο άτυχος άντρας είδε να χάνονται μπροστά στα μάτια του, η γυναίκα και το παιδί του, στο τραγικό δυστύχημα τον Φεβρουάριο του 2017 στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, όταν το αυτοκίνητο του Γιώργου Βακάκη, γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo, καρφώθηκε με τεράστια ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο όχημα.