espa pkm

Τρίτη, 14 Ιουλίου 2026, 8:55:05 μμ

Ελλάδα

Ευρύτατης κλίμακας επιχείρηση για την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών εκτυλίχθηκε τα τελευταία δύο 24ωρα στη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου και του Αιγαίου.

Κατά την επιχείρηση κατασχέθηκαν μέχρι στιγμής ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους περίπου 1,6 τόνων, ενώ σε παράλληλες έρευνες σε διάφορες περιοχές της Αττικής έχουν συλληφθεί δέκα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης συμπεριλαμβανομένων και των τριών μελών του πληρώματος του ταχυπλόου σκάφους.
Η ακύρωση της συμφωνίας για την πώληση πολεμικού υλικού στην Σαουδική Αραβία, αναμένεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες και εισηγήσεις στελεχών της συμπολίτευσης, η υπερασπιστική γραμμή της κυβέρνησης την Δευτέρα στην Βουλή.
Σκληρή αντιπαράθεση για την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία αναμένεται να ξεσπάσει τη Δευτέρα στη Βουλή, ανάμεσα στην κυβέρνηση και την ΝΔ -θέση μάχης έχει πάρει και η Δημοκρατική Συμπαράξη- καθώς οι αποκαλύψεις συνεχίζονται καθημερινά πλήττοτας τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο και την κυβερνητική συνοχή.
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 22:50

Ενας νεκρός σε συμπλοκή μεταναστών στη Λέσβο

Συντάκτης:
Ενας Αφγανός μετανάστης έχασε την ζωή του και τρεις, επίσης αφγανικής καταγωγής, τραυματίστηκαν στη διάρκεια συμπλοκής σε σπίτι που διέμεναν στο χωριό Πάμφιλα της Λέσβου .

Οι Αφγανοί μετανάστες συνεπλάκησαν μεταξύ τους για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
«Η εμπορία πολεμικού υλικού σημαίνει εξαγωγή του Μαύρου Θανάτου» τονίζει ο Μίκης Θεοδωράκης σε δήλωσή του και προσθέτει: «Είναι μια πράξη που μας στιγματίζει ηθικά ως χώρα και ως λαό».

Ο Μίκης Θεοδωράκης τοποθετείται για την υπόθεση της πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία .
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 20:50

Συμπλοκή οπαδών του ΠΑΟΚ με Πακιστανούς [Βίντεο]

Συντάκτης:
Συμπλοκές μεταξύ μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ και Πακιστανών σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, στο κέντρο της Αθήνας για αδιευκρίνιστους λόγους.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ενώ οι Πακιστανοί πραγματοποιούσαν πορεία στο κέντρο.
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 19:50

Βρέθηκε σορός άνδρα στο λιμάνι του Πειραιά

Συντάκτης:
Τη σορό ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων, εντόπισε το πρωί της Κυριακής στο λιμάνι του Πειραιά στη θαλάσσια περιοχή «Τζελέπη» σκάφος αντιρρυπαντικής εταιρείας.

Η σορός, που είχε ύψος περίπου 1,70m και μαύρα μαλλιά, περισυνελέγη από στελέχη του λιμενικού σώματος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο» ενώ έχει ζητηθεί από την Ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά, η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Δριμεία επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, την οποία κατηγόρησε ότι είναι «κόμμα κρατιστών».

«Είναι, πράγματι, άξιο απορίας το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις που εφάρμοσαν τα πιο σκληρά μέτρα λιτότητας στην ελληνική κοινωνία, μας εγκάλεσαν και φέτος επειδή χορηγούμε το κοινωνικό μέρισμα, στο πλαίσιο της κοινωνικής μας πολιτικής», σχολίασε ο Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και πρόσθεσε: «Η ΝΔ αν και αυτοαποκαλείται "φιλελεύθερο" κόμμα, έχει αποδειχθεί κόμμα κρατιστών και μάλιστα με τον πιο χυδαίο τρόπο, εφόσον συντηρούσαν την επιχειρηματικότητα των δικών τους παιδιών με κρατικοδίαιτα συμβόλαια, σε αυτούς έδιναν δάνεια με αέρα χρεώνοντας τις τράπεζες, ενώ ταυτόχρονα διόριζαν τον κομματικό τους στρατό με ρουσφέτια, διογκώνοντας τον δημόσιο τομέα, την ίδια στιγμή που τον απαξίωναν.
Δεν δεχόμαστε την όποια λύση η οποία θα οδηγεί την επομένη της συμφωνίας σε κατάρρευση, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Μιλώντας σε μνημόσυνο πέντε ηρώων της κοινότητας Πάχνας που έπεσαν σε διάφορους αγώνες, ο κ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια, για την εκκένωση κτιρίου που τελεί υπό κατάληψη στην οδό Καλλιδρομίου.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, από άνδρες των ΜΑΤ, της ΟΠΚΕ και της Άμεσης Δράσης, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έχουν προσαχθεί ορισμένα άτομα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.