Ελλάδα
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 11:50
60 χρόνια Συνθήκη της Ρώμης: Προκλήσεις και λύσεις για την Ευρώπη
Συντάκτης: Eidisis.grΤο μέλλον της Ευρώπης και η θέση της Ελλάδας σε ένα πολιτικό περιβάλλον «πολλών ταχυτήτων» είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει το Protagon, για τη συμπλήρωση εξήντα ετών από τη Συνθήκη της Ρώμης.
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 11:50
Επιδότηση έως 50% του κόστους σύνδεσης για φυσικό αέριο
Συντάκτης: Eidisis.grΕπιδότηση έως και 50% του κόστους σύνδεσης για την εγκατάσταση φυσικού αερίου σε τουλάχιστον 10.000 νοικοκυριά, είτε σε πολυκατοικίες, είτε σε μεμονωμένα διαμερίσματα, προωθεί για φέτος η Εταιρεία Διανομής Αερίου - ΕΔΑ Αττικής.
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 11:50
«Το 1821 στο Δημοτικό Τραγούδι», στον φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
Συντάκτης: Eidisis.grΓια τον εορτασμό της 196ης Εθνικής Επετείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος (Π.Ο.Ε.), η Ένωση Τριπολιτών Αττικής, η Παγγορτυνιακή Ένωση και ο Τεγεατικός Σύνδεσμος, θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη, 22/3/2017 και ώρα 6:30 μ.
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 10:50
Στον Πειραιά ρυμουλκείται φορτηγό που έπλεε ακυβέρνητο στην Άνδρο
Συντάκτης: Eidisis.grΣτο λιμάνι του Πειραιά ρυμουλκείται το φορτηγό πλοίο «Moon STEP» σημαίας Μπελίζ, το οποίο παρέμενε ακυβέρνητο από το βράδυ -λόγω βλάβης- βορειοανατολικά της Άνδρου. Το πλήρωμά του είναι 11 Ουκρανοί και ένας Ρώσος.
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 10:50
Συνάντηση Κοτζιά με τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας του Τραμπ
Συντάκτης: Eidisis.gr«Αυτό που νομίζω ότι έγινε κατανοητό από την αμερικανική πλευρά είναι η ιδιαίτερη γεωστρατηγική ανάλυση που κάνουμε για την περιοχή μας και συμφωνήσαμε στη μεγάλη ανάγκη να υπάρχει σταθερότητα και ασφάλεια σε αυτήν.
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 09:50
Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού στο βιβλιοπωλείο του Αδ.Γεωργιάδη
Συντάκτης: Eidisis.grΈκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε τα ξημερώματα στο βιβλιοπωλείο του 'Άδωνι Γεωργιάδη, αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην Κηφισιά.
Προηγήθηκε τηλεφώνημα αγνώστου στις 2:20 στην ιστοσελίδα zougla.gr για να αναφέρει ότι τοποθετήθηκε μηχανισμός στο βιβλιοπωλείο, το οποίο βρίσκεται στη λεωφ.
Προηγήθηκε τηλεφώνημα αγνώστου στις 2:20 στην ιστοσελίδα zougla.gr για να αναφέρει ότι τοποθετήθηκε μηχανισμός στο βιβλιοπωλείο, το οποίο βρίσκεται στη λεωφ.
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 07:50
Ερευνα για Ελληνα γκαλερίστα που διακινούσε αρχαιότητες των ...Ινκας!
Συντάκτης: Eidisis.grΕρευνά για κατοχή και διακίνηση αρχαιοτήτων από το... Μεξικό, πραγματοποιείται σε βάρος Ελληνα γκαλερίστα.
Τα αρχαία τεράστιας αξίας φέρεται ότι ήταν της προκολομβιανής εποχής (1500 πΧ -1000 μΧ) και αποδίδονται στους Ινκας.
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 07:50
Γυμναστήριο και «εργαστήριο» εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ στην βίλα Ζωγράφου
Συντάκτης: Eidisis.grΓυμναστήριο με εξοπλισμό και για εκπαίδευση σε πολεμικές τέχνες ανακάλυψαν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ στην βίλα Ζωγράφου που βρισκόταν επί σειρά ετών υπό κατάληψη.
Στο κτίριο που έγινε προ διημέρου εισβολή αστυνομικών φέρεται να βρέθηκαν εκτός των άλλων όργανα γυμναστηρίου, βαράκια, σάκοι μποξ, προστατευτικά κεφαλιού και ποδιών από κτυπήματα.
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 00:50
Βίτσας: Δεν είναι προς το συμφέρον μας να εμπλακούμε στην κρίση μεταξύ της Τουρκίας με την ΕΕ
Συντάκτης: Eidisis.grΙδιαίτερη προσοχή και μη εμπλοκή της χώρας στην κρίση μεταξύ της Τουρκίας με την ΕΕ, συστήνει ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της Βουλής.
«Είναι αρκετά επικίνδυνη οποιαδήποτε εκτίμηση για την εξέλιξη των πραγμάτων.
«Είναι αρκετά επικίνδυνη οποιαδήποτε εκτίμηση για την εξέλιξη των πραγμάτων.
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 00:50
Προτεραιότητα για την κυβέρνηση η Σιδηροδρομική Εγνατία
Συντάκτης: Eidisis.grΤην ανάγκη σχεδιασμού και ολοκλήρωσης όλων των απαραίτητων έργων υποδομής, προκειμένου η Θράκη να επανακτήσει τον σημαντικό ρόλο της, τόνισε ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε σήμερα το απόγευμα στην Κομοτηνή, όπου βρέθηκε από νωρίς το πρωί για τα εγκαίνια του τελευταίου τμήματος του κάθετου οδικού άξονα Κομοτηνή–Νυμφαίο-Ελληνοβουλγαρικά σύνορα.