Ελλάδα
Πόρισμα τροχαίου Παντελίδη: Αδιευκρίνιστο ποιος οδηγούσε το τζιπ
Συντάκτης: Eidisis.grΤις 200 σελίδες αριθμεί το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης για το τροχαίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη, ωστόσο πουθενά δεν αναφέρεται ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ. Μεταξύ άλλων, σημειώνεται ότι το μαύρο Mercedes έτρεχε με ταχύτητα μεγαλύτερη των 118 χλμ την ώρα, δεν υπήρχε μηχανική βλάβη και δεν παρατηρήθηκαν ίχνη φρεναρίσματος στο οδόστρωμα.
Σε ρυθμούς Black Friday Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Ουρές στα καταστήματα από τα ξημερώματα
Συντάκτης: Eidisis.grΕκατοντάδες πολίτες στήθηκαν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής σε ουρές μπροστά από εμπορικά καταστήματα της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης για να προλάβουν τις προσφορές και τις εκπτώσεις στο πλαίσιο της Black Friday.
Περιοδεία Μητσοτάκη στην Ηπειρο, σε εκλογική ετοιμότητα η ΝΔ
Συντάκτης: Eidisis.grΤσίπρας: Η Αλεξανδρούπολη ισχυρός ενεργειακός κόμβος
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη, όπου και θα γίνει η έναρξη λειτουργίας του εκεί γραφείου της ΓΓ Πρωθυπουργού.
Πορτοκαλί η Βουλή για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Βίας σε βάρος των Γυναικών
Συντάκτης: Eidisis.grΗ Βουλή των Ελλήνων συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, όπως έχει οριστεί η 25η Νοεμβρίου.
Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την κινητικότητα στο Δημόσιο
Συντάκτης: Eidisis.grΜε τη συζήτηση επί των άρθρων και την ψήφισή του, ολοκληρώνεται την Παρασκευή η εξέταση από την Ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχεδίου του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την κινητικότητα στον δημόσιο τομέα.
Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο
Συντάκτης: Eidisis.grΟι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς, όπως αυτές έχουν εξαγγελθεί από τα Σωματεία εργαζομένων, συνεχίζονται ως εξής:
Από τις φλόγες καταστράφηκαν ολοσχερώς 3 οχήματα ενώ άλλα 4 υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές.