Ελλάδα
Αλλαγή πολιτικής ατζέντας για τη Νέα Δημοκρατία
Συντάκτης: Eidisis.grΤην αλλαγή της πολιτικής ατζέντας με στροφή στα πραγματικά προβλήματα των πολιτών επιχειρεί η Νέα Δημοκρατία, δίνοντας έμφαση, μετά τα όσα έγιναν χθες στην Ολομέλεια της Βουλής με τη διάταξη για τις off shore εταιρείες των πολιτών και την αποχώρησή της, σε ζητήματα που αφορούν τη λεγόμενη καθημερινότητα.
Από την εκταμίευση της δόσης τα πρώτα εκκρεμή εφάπαξ του Δημοσίου
Συντάκτης: Eidisis.grΣυνολικά θα διατεθούν 1,063 δις.
Η G4S «απορροφά» 100 εργαζόμενους της Πυρσός Security
Συντάκτης: Eidisis.grΒολές κατά κυβέρνησης και ΝΔ από την Φώφη Γεννηματά
Συντάκτης: Eidisis.grΤάσος Γιαννίτσης: Ξέρουμε; Σκεφτόμαστε; Θέλουμε;
Συντάκτης: Eidisis.grΟ πρώην υπουργός Τάσος Γιαννίτσης πραγματοποίησε ομιλία σε εκδήλωση που οργάνωσε η Μονάδα Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Ρόδο με τίτλο «Ξέρουμε; Σκεφτόμαστε; Θέλουμε;» για το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.
Σχολείο για πρόσφυγες στο χώρο φιλοξενίας της Μυρσίνης στην Ηλεία
Συντάκτης: Eidisis.grΣυγκέντρωση εργαζομένων έξω από το νοσοκομείο «Αττικόν»
Συντάκτης: Eidisis.grΟι εργαζόμενοι προγραμματίζουν να μείνουν έξω από το νοσοκομείο μέχρι τις 10 το πρωί.
Τα μοιραία λάθη στην υπόθεση του φόνου της Αγραφιώτη στο Μαρούσι
Συντάκτης: Eidisis.grΣειρά κραυγαλέων λαθών και εσφαλμένων εκτιμήσεων από τους υπευθύνους ασφαλείας ενός σουπερμάρκετ αλλά και αστυνομικούς οδηγεί σε αδιέξοδο την έρευνα για τις συνθήκες δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτη στο Μαρούσι. Το θύμα είχε εξαφανισθεί στις 21 Απριλίου και βρέθηκε νεκρή με πολλαπλά τραύματα προ μερικών ημερών στο τρίτο υπόγειο πάρκινγκ ενός σουπερμάρκετ στην οδό Χατζημανώλη.