Ελλάδα
ΚΕΕΛΠΝΟ: Στους 129 έφτασαν οι νεκροί από τη γρίπη
Συντάκτης: Eidisis.grΑπό την Παρασκευή έως σήμερα άλλοι 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από εργαστηριακώς επιβεβαιωμένη γρίπη και έτσι τα θύματα φθάνουν πλέον τα 124.
Πειραιάς: Εκδήλωση για την υποψηφιότητα Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2021
Συντάκτης: Eidisis.grΗ Τουρκία «τινάζει στον αέρα» τη νατοϊκή επιχείρηση στο Αιγαίο - Ενόχληση στην Αθήνα
Συντάκτης: Eidisis.grΓιάννης Μουζάλας: Πραξικοπηματικό το κλείσιμο των συνόρων της πΓΔΜ
Συντάκτης: Eidisis.grΠραξικοπηματική ενέργεια χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας την απόφαση της πΓΔΜ -που υποστηρίζεται και από άλλες χώρες, όπως η Αυστρία- να κλείσει τα σύνορα με την Ελλάδα για τους Αφγανούς πρόσφυγες και να περιορίσει τη ροή εισόδου προσφύγων από τη Συρία και το Ιράκ.
Προς την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση με δίκτυα πέμπτης γενιάς
Συντάκτης: Eidisis.grΗ αυτοκινητοβιομηχανία, η ενέργεια, οι μεταφορές, η υγεία, η μεταποίηση, τα μέσα επικοινωνίας και η διασκέδαση θα είναι οι τομείς της οικονομίας που θα μεταλλαχθούν από την έλευση των ευρυζωνικών δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), σύμφωνα με Λευκή Βίβλο που παρουσιάστηκε στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης, στο πλαίσιο της ερευνητικής σύμπραξης μεταξύ της Κομισιόν, κλαδικών βιομηχανικών φορέων και της ερευνητικής κοινότητας, 5G PPP.
Ποινική δίωξη για υπεξαίρεση σχετικά με την πώληση του ΟΠΑΠ
Συντάκτης: Eidisis.grΣτον εισαγγελέα ο εκδότης και οι δύο δημοσιογράφοι για εκβιασμούς
Συντάκτης: Eidisis.grΣκληραίνουν την στάση του οι αγρότες μετά την σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό
Συντάκτης: Eidisis.grΕξερχόμενοι του Μεγάρου Μαξίμου οι εκπρόσωποι των αγροτών ανέφεραν πως έγινε ουσιαστικός διάλογος, παρουσίασαν τις προτάσεις τους, το ίδιο έκανε και ο πρωθυπουργός, και πως θα επιστρέψουν στα μπλόκα για να ληφθούν αποφάσεις από τις γενικές συνελεύσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων.
Γεροβασίλη: Η μεταρρύθμιση στο Ασφαλιστικό θα προχωρήσει
Συντάκτης: Eidisis.grΠηγή: Το Βήμα
Παράταση ασφαλιστικής κάλυψης ανέργων από ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ, ΟΓΑ
Συντάκτης: Eidisis.grΤο υπουργείο Εργασίας με εγκύκλιό του ανακοινώνει ότι προωθείται διάταξη νόμου, με την οποία προβλέπεται η παράταση της ασφαλιστικής κάλυψης ανέργων και ασφαλισμένων σε ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ και ΟΓΑ.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συμπληρώσουν τις ελάχιστες χρονικές προϋποθέσεις για τη χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας και προκειμένου να μην μείνουν ανασφάλιστοι οι ίδιοι και τα μέλη οικογενείας τους, ήδη προωθείται διάταξη νόμου, με την οποία προβλέπεται ότι: