Ελλάδα
Εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας για τις πλεονάζουσες διδακτικές ώρες
Συντάκτης: Eidisis.grΤην αναμόρφωση των εβδομαδιαίων προγραμμάτων στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προκειμένου να αξιοποιηθούν οι πλεονάζουσες ώρες που δεν διατίθενται σε διδακτικό έργο, ζητά με έγγραφο που απέστειλε στις περιφερειακές διευθύνσεις και τους σχολικούς συμβούλους της χώρας ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης.
Δήμαρχοι: Δεν ανεχόμαστε άλλες μονομερείς ενέργειες της κυβέρνησης στο προσφυγικό
Συντάκτης: Eidisis.grΕΟΠΥΥ: Νέα λίστα αποζημιούμενων φαρμάκων με αυξημένη συμμετοχή ασθενών
Συντάκτης: Eidisis.grΒερναρδάκης: Παθογένεια η αυτονόμηση των ιδιωτικών ΜΜΕ
Συντάκτης: Eidisis.grΔιαμαρτυρία των διδασκόντων για εγκαθίδρυση επιτροπείας στο ΕΑΠ
Συντάκτης: Eidisis.grΕπιστημονικό μνημόσυνο Γεωργίου Ν. Παπανικολάου
Συντάκτης: Eidisis.grΣημαντική η φροντίδα μέσω φυσικοθεραπείας σε παιδιά με συγγενείς καρδιοπάθειες
Συντάκτης: Eidisis.grΥπουργείο Παιδείας: Μετά τις πανελλαδικές οι... απολυτήριες Λυκείου
Συντάκτης: Eidisis.grΜετά από ερωτήματα που τέθηκαν στην Υπηρεσία μας διευκρινίζονται τα εξής:
- Οι απολυτήριες εξετάσεις στην Γ΄ τάξη Ημερησίου Γενικού Λυκείου και στη Δ΄ τάξη Εσπερινού Γενικού Λυκείου θα διεξαχθούν μετά τη λήξη των πανελλαδικών εξετάσεων.
ΣτΕ: Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις κατά της ιδιωτικοποίησης ΟΛΠ και ΟΛΘ
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Δ' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, με πέντε αποφάσεις του, απέρριψε ως απαράδεκτες για τυπικούς λόγους τις σχετικές αιτήσεις φορέων του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, που ζητούσαν να ακυρωθούν οι αποφάσεις Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) του έτους 2014 για τις προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος των επενδυτών για την απόκτηση των μετοχών των εταιρειών ΟΛΠ ΑΕ και ΟΛΘ ΑΕ.
Οι νεκροί έφτασαν τους 100, έξι άνθρωποι έχασαν τη μάχη το τελευταίο 24ωρο και ένας εξ αυτών νοσηλευόταν εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.