Ελλάδα
Α. Ξανθός: Αναστροφή στην τάση περικοπής στις δαπάνες νοσοκομείων
Συντάκτης: Eidisis.grΣτο πλαίσιο του «Μαύρου Δεκέμβρη» τα γκαζάκια στο σπίτι του Κ.Λαλιώτη
Συντάκτης: Eidisis.grΦλαμπουράρης: Οι επιθέσεις εναντίον μου αγγίζουν τα όρια της ανεντιμότητας
Συντάκτης: Eidisis.grΘεοχάρης προς κυβέρνηση: Κόβετε συντάξεις, αλλά κάνετε απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων
Συντάκτης: Eidisis.grΕπίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης, κατηγορώντας την ότι την ίδια στιγμή που κόβει δαπάνες από σημαντικά υπουργεία, κάνει απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ.
«Συζητάμε έναν προϋπολογισμό που κόβει δαπάνες σε Υγεία, Παιδεία Πολιτισμό, βάζει φόρους, κόβει συντάξεις.
Μεϊμαράκης: Λεηλασία του λαϊκού εισοδήματος φέρνει ο προϋπολογισμός
Συντάκτης: Eidisis.grΝ. Παππάς: Αν δεν συναινέσετε στο ασφαλιστικό θα προχωρήσουμε μόνοι μας
Συντάκτης: Eidisis.grΒολές κατά της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς για την άρνησή της να παράσχει συναίνεση στην κυβέρνηση όσον αφορά τις επικείμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό. Μετά το πρόσφατο ναυάγιο στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και παρά τις κυβερνητικές επικλήσεις της συναίνεσης των κομμάτων, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αλ.
Γ. Σταθάκης: Ψέματα όσα λέγονται για την περιουσία μου
Συντάκτης: Eidisis.grΤην Τρίτη στην Αθήνα ο πρόεδρος της Αιγύπτου
Συντάκτης: Eidisis.grΤην Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί Τριμερής Συνάντηση Κορυφής μεταξύ Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου, στην οποία θα συμμετέχουν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος της της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, και ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.
Αλ. Φλαμπουράρης: Οι επιθέσεις εναντίον μου αγγίζουν τα όρια της ανεντιμότητας
Συντάκτης: Eidisis.grΑναγνωστοπούλου: Δεν αλλάζει το σύστημα εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ για το 2016
Συντάκτης: Eidisis.grΤη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το σύστημα εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ για το 2016 έδωσε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, σε τηλεοπτική συνέντευξη το πρωί του Σαββάτου.