Κυριακή, 26 Μαΐου 2024, 2:28:07 πμ

Ελλάδα

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 15:50

Ο Αντώνης Σαμαράς στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ

Συντάκτης:

Το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην πλατεία Συντάγματος επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός. Ο Αντώνης Σαμαράς συνομίλησε με ψηφοφόρους και στελέχη του κόμματος και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 15:50

Νικόλαος Τσολακίδης: Επιστρέφουν στο ΠαΣοΚ

Συντάκτης:

«Μαζικές είναι οι επιστροφές στελεχών στο ΠαΣοΚ στον Έβρο» δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠαΣοΚ στην Α' Ν. Εβρου, Νικόλαος Τσολακίδης.

«Άνθρωποι οι οποίοι επί χρόνια ψήφιζαν τη δημοκρατική παράταξη και είχαν αποστασιοποιηθεί, επιστρέφουν στο κόμμα και δηλώνουν ότι θα το ξαναψηφίσουν.

«Παρά την κρίση,το ΠαΣοΚ κατάφερε να κρατήσει όρθιο το ΕΣΥ, τη μεταρρύθμιση δηλαδή που είναι ταυτισμένη μαζί του,όσο καμιά άλλη. Τα προβλήματα όμως,παραμένουν και αυτά. Και μαζί με αυτά παραμένει και η ταλαιπωρία του κόσμου» αναφέρει ο ιατρός υποψήφιος βουλευτής του ΠαΣοΚ στην Α' Θεσσαλονίκης Χρήστος Παπαστεργίου .

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 15:50

Νίκος Ξυλούρης: Η επανάσταση των νέων του ΠαΣοΚ

Συντάκτης:

«Χρόνια τώρα, το επίμαχο εκλογικό σώμα των “υποτίθεται” παιδιών του καναπέ, που ανατράφηκε με τις επιπτώσεις του «ζω με δανεικά» και «πληρώνει η Ευρώπη»,διεκδικείται όλο και συχνότερα από τους πολιτικούς εθνοπατέρες» αναφέρει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠαΣοΚ στην Α' Θεσσαλονίκης, Νίκος Ξυλούρης.

«Οι εκλογές που έρχονται είναι γεγονός πως θα κρίνουν πολλά και πρέπει να δώσουν διέξοδο, να δώσουν τη λύση, που θα επιτρέψει στη Χώρα να βαδίσει στην επόμενη περίοδο με σταθερά βήματα και ασφάλεια» δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠαΣοΚ-Δημοκρατική Παράταξη στην Αρτα, Χρήστος Γκόκας.

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 15:50

Παντελεήμων Καμάς: Η ψήφος μας να πιάσει τόπο

Συντάκτης:

«H Ελληνική Κοινωνία, διέρχεται τα τελευταία χρόνια, μία μεγάλη, κοινωνική, οικονομική, πολιτική κρίση. Σε αυτή την κρίση, ο καθένας από εμάς, απέδειξε σε ποια όχθη στέκεται» αναφέρει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠαΣοΚ στην Β' Πειραιά, Παντελεήμων Καμας.

«Οι εκλογές στις 25 Ιανουαρίου ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία της χώρας» αναφέρει η υποψήφια βουλευτής του ΠαΣοΚ στην Αχαΐα, Αθανασία Παπαζώη.

Και προσθέτει: «Η πολύπλευρη κοινωνική και οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει τη χώρα και πρωτίστως τη νεολαία της έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της πάνω στη κοινωνία.

Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 15:50

Κυρ. Μαντούβαλος: Η αλήθεια της δικής μου ψυχής

Συντάκτης:

«Γράψε ένα άρθρο για το Βήμα», αυτό είναι το διακύβευμα. Να σκεφτώ κάτι έξυπνο, να σκεφτώ κάτι πρωτότυπο, να σκεφτώ κάτι που θα δώσει τόση ελπίδα όση ο ΣΥΡΙΖΑ, τόση ασφάλεια όσο η Δεξιά και τόση ξεγνοιασιά όση το Ποτάμι.

Επί ποδός βρίσκονται όχι μόνο οι Έλληνες, αλλά και οι ξένοι δημοσιογράφοι για να καλύψουν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Προβολής, 876 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, από 45 χώρες, θα καλύψουν τις εκλογές από το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο.
Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 15:00

Τι απαντά ο Δ. Δασκαλόπουλος για την υπόθεση των LuxLeaks

Συντάκτης:
Στις 9 Νοεμβρίου 2014 «Το Βήμα» δημοσίευσε μια έρευνα στο πλαίσιο των αποκαλύψεων των LuxLeaks με τίτλο «Δ. Δασκαλόπουλος: ένας πρόεδρος του ΣΕΒ στο δουκάτο της φοροαποφυγής». Η έρευνα βασίστηκε στα έγγραφα που διέρρευσαν από το Λουξεμβούργο για τη φορολόγηση της Dinavest, διαχειρίστριας εταιρείας .