Quantcast
Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023, 8:12:12 μμ

Ελλάδα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια τεσσάρων ανήλικων τα ίχνη των οποίων χάθηκαν νωρίτερα στην περιοχή του Αγίου Όρους.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που συμμετείχε στις έρευνες εντοπισμού τους μαζί με την Αστυνομία, οι τέσσερις ανήλικοι μαζί με τους γονείς τους, όλοι τους αλλοδαποί, ξεκίνησαν από τη Μονή Παντοκράτορος να πάνε περπατώντας στη Σκήτη του Αγίου Ανδρέα.
Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014 01:50

Καμμένος: «Η κυβέρνηση έχει τελειώσει»

Συντάκτης:
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ τόνισε ότι μόνη λύση είναι οι εκλογές και στη συνέχεια ο σχηματισμός κυβέρνησης εθνικής ενότητας.
Η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης είναι μια ευκαιρία να συζητηθεί η στρατηγική εξόδου από το Μνημόνιο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην Ολομέλεια.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι η διαδικασία αυτή δεν συνιστά προκαταβολή της διαδικασίας της προεδρικής εκλογής.

Στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, από τις δικαστικές φυλακές Διαβατών, ο κρατούμενος για υποθέσεις τρομοκρατίας, Νίκος Μαζιώτης.

Η μεταγωγή του πραγματοποιήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής η αδερφή των Σάββα και Χριστόδουλου Ξηρού.

Εις βάρος της εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις που αφορούν οικονομικές οφειλές προς το Δημόσιο.
Σε Μονάδα Λιθοτριψίας Καθηγητού Κωνσταντίνου Α.Δημόπουλου θα μετονομαστεί η συγκεκριμένη μονάδα του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου σε εκδήλωση που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στις 13:00.

Η κίνηση αυτή αποτελεί αναγνώριση της καθοριστικής συνδρομής του καθηγητή, τέως πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνου Δημόπουλου, στο να μετατραπεί το ίδρυμα αυτά σε σύγχρονο και πλήρες νοσοκομείο.
«Ήρθαμε ν' ακούσουμε και να δούμε τι πρέπει ν΄αποφεύγουμε όταν με το καλό μπούμε στη Βουλή», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μπαίνοντας απόψε στη Βουλή προκειμένου να παρακολουθήσει τις ομιλίες των αρχηγών στην πρόταση εμπιστοσύνης.
Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε σήμερα, Παρασκευή, το πολυαναμενόμενο σχέδιο νόμου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας συνένωσης τεσσάρων, εποπτευόμενων από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης οργανισμών κάτω από μία «ομπρέλα», τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό (ΕΛΓΟ) «Δήμητρα».
Συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιούν αυτήν την ώρα η ΑΔΕΔΥ, καθηγητές και καθαρίστριες σε διαθεσιμότητα, απολυμένοι σχολικοί φύλακες, άλλες ενώσεις εργαζομένων και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, εν όψει της ψηφοφορίας που θα πραγματοποιηθεί τα μεσάνυχτα για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησης.

Με γραπτή δήλωσή της η ανεξάρτητη βουλευτής (προερχόμενη από την ΔΗΜΑΡ) κυρία Κατερίνα Μάρκου αποσαφήνισε την στάση που θα τηρήσει στην ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, επιλέγοντας το «παρών».

Όπως αναφέρει «η κυβέρνηση δεν κατάφερε ως σήμερα να βάλει τη χώρα με σχέδιο σε τροχιά ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής», ενώ προσθέτει ότι «από την άλλη πλευρά, είναι κατανοητό και δεδομένο ότι μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν στην εξαιρετικά δύσκολη σημερινή συγκυρία».