espa pkm

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2026, 2:15:55 πμ

Ελλάδα

Το We are the World τραγούδησαν αγκαζέ ο έλληνας και ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, στη διάρκεια της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στην Αττάλεια.

Μετά το δείπνο, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανέβηκε στη σκηνή και ευχαρίστησε την ορχήστρα που έπαιξε για τους καλεσμένος.
Την ανάγκη να επιτευχθεί συμφωνία το συντομότερο, επισημαίνει η Ντόρα Μπακογιάννη, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι αν η συμφωνία έρθει προς ψήφιση στη Βουλή, η ΝΔ θα την ψηφίσει. Ξεκαθαρίζει, πάντως ότι είναι θέμα που πρέπει να συζητηθεί στην ΚΟ του κόμματος.
«Ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη το πλεόνασμα θράσους του κ. Σαμαρά», σχολίασαν πηγές της κυβέρνησης αναφορικά με τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού και προσθέτουν ότι «αμετανόητος και αλαζών πανηγυρίζει ένα φανταστικό success story μέσα στα ερείπια της μνημονιακής Ελλάδας».
Για «κοινοβουλευτική φυγομαχία» κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη δεύτερη άρνησή του να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου σχετικά με την πορεία της διαπραγμάτευσης, κατά την πρώτη «Ώρα του Πρωθυπουργού», την Παρασκευή.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης ένας 66χρονος, επιβάτης του Ε/Γ-Ο/Γ «Μπλου Σταρ Πάτμος», την ώρα που το πλοίο βρισκόταν έξω από το λιμάνι του Πειραιά, κατά την επιστροφή του από Χίο-Μυτιλήνη.

Τους 149.077 έχουν φτάσει οι οφειλέτες, που έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση των οφειλών τους στα ασφαλιστικά ταμεία. Μέχρι στιγμής, έχουν ρυθμιστεί οφειλές ύψους 3.504.304.068,51 ευρώ, από τις οποίες έχουν εισπραχθεί 111.057.545,77 ευρώ.
Τετάρτη, 13 Μαϊος 2015 22:50

Νεκρά άλογα βρέθηκαν στο Πάπιγκο

Συντάκτης:
Επίθεση από λύκους ή αρκούδες, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, δέχθηκαν δύο άλογα που ζούσαν σε ημιάγρια κατάσταση κοντά στο Πάπιγκο Ζαγορίου και εντοπίστηκαν από κατοίκους της περιοχής νεκρά. σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τον οικισμό.
Επίθεση στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του το ΠαΣοΚ, με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο κ. Βαρουφάκης για τo PSI, μιλώντας στο συνέδριο του Economist την Πέμπτη στην Αθήνα.

Περιπέτεια για τρεις ψαράδες το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ ψάρευαν με βάρκα στην περιοχή του Δέλτα στον Έβρο παρασύρθηκαν, όπως ισχυρίζονται, από δυνατό άνεμο και πέρασαν στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας.
Στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας έφτασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για να προσκυνήσει το λείψανο της Αγίας Βαρβάρος που έφτασε από τη Βενετία στην Αθήνα.

Ο Ιερώνυμος έφτασε στον ναό μαζί με μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.