Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, 6:54:13 μμ

Ελλάδα

Σε διαρκή επαγρύπνηση βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για τον εντοπισμό ύποπτων δραστηριοτήτων, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχουν επιβεβαιωθεί πληροφορίες για την παρουσία τρομοκρατών της Τζιχάντ στην Ελλάδα.

Τις διαβεβαιώσεις αυτές δίνει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νικήτα Κακλαμάνη.
«Δεν πρέπει να δημιουργείται οποιοσδήποτε πανικός», δήλωσε ο υπουργός Αμυνας της Κύπρου Χριστόφορος Φωκαΐδης, αναφερόμενος στις επιχειρήσεις εναντίον των τζιχαντιστών από τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο και τις απειλές για αντίποινα στις χώρες που συμμετέχουν σε αυτές.
Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 21:50

ΠαΣοΚ: Ο Σαμαράς έκανε ένα unfair - Δεν είμαστε ουρά της ΝΔ

Συντάκτης:
Ο κ. Σαμαράς προχθές έκανε ένα unfair, το οποίο εμείς το σημειώσαμε, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠαΣοΚ Δημήτρης Καρύδης αναφερόμενος στην δήλωση του πρωθυπουργού από την Χαλκιδική ότι η ΝΔ είναι η δημοκρατική παράταξη.
Υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας και ενδεχόμενης παραίτησης του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τάχθηκε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ειδικότερα, ο κ. Τζιτζικώστας - ο οποίος είχε κατέβει ως «αντάρτης» στις περιφερειακές εκλογές - τάθηκε υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και να μην χρειαστεί να προσφύγει η χώρα σε εκλογές.
Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 20:00

Ξάνθη: Σύλληψη 54χρονου που σκότωσε δύο σκύλους

Συντάκτης:
Για παράβαση της νομοθεσίας περί ζωοκτονίας και του νόμου για την κατοχή όπλων συνελήφθη στο Λαμπρινό Ξάνθης 55χρονος, οποίος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετικό όπλο δύο σκύλους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 19:50

Ανάκληση αυτοκινήτων Opel τύπου Corsa D και Adam

Συντάκτης:
H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η GM ΕΛΛΑΣ Α.Ε., γενική εισαγωγέας αυτοκινήτων OPEL στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων OPEL τύπου Corsa D και Adam.
Διευκρινίσεις και απαντήσεις στο θέμα που έχει προκαλέσει τη διαμάχη μεταξύ του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με ορισμένους εκ των δημάρχων και δημοσίους υπαλλήλους, δηλαδή τη μονιμοποίηση υπαλλήλων με τη μετατροπή των συμβάσεών τους από ορισμένου σε αορίστου χρόνου, δίνει το αρμόδιο υπουργείο με ενημερωτικό του σημείωμα.
Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014 19:50

Aνάκληση δικύκλων σκούτερ Yamaha και ΜΒΚ τύπου ΥΝ50

Συντάκτης:

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοίνωσε ακόμη ότι η εταιρεία YAMAHA MOTOR CO. σε συνεργασία με τους εθνικούς διανομείς, και συγκεκριμένα στην Ελλάδα με τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., και τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης δικύκλων σκούτερ Yamaha και ΜΒΚ τύπου ΥΝ50.

Σαρανταοκτάωρη απεργία, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, προκήρυξαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας λόγω υπουργικής απόφασης, που δίνει στον ΟΔΔΗΧ πρόσβαση στους λογαριασμούς των τελών διαδρομής Αεροναυτιλίας, η οποία, όπως σχολιάζουν, «έγινε προφανώς για να καλύπτει άμεσες ταμειακές του ανάγκες».

«Δεν διαπραγματευόμαστε ούτε τις έδρες μας, ούτε τις καρέκλες μας. Έχουμε κόκκινες γραμμές» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας για όρους και προϋποθέσεις για κυβερνητική συνεργασία μετεκλογικά.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε: «Έχουμε μία έντιμη δημόσια πρόταση, την οποία θέσαμε από την πρώτη στιγμή, και την οποία την επαναλαμβάνουμε και τώρα.