Ελλάδα
Αστυνομικοί της ομάδας Δίας επιχείρησαν να ελέγξουν δυο άτομα που κρίθηκαν ύποπτα. Εκείνοι επιχείρησαν να διαφύγουν και οι αστυνομικοί πυροβόλησαν για εκφοβισμό στον αέρα. Κατά την καταδίωξη που ακολούθησε, συνελήφθη το ένα άτομα, ενώ διέφυγε και καταζητείται το δεύτερο.
Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 01:00
Σοκ από την απένταξη της Πεζοδρόμησης της Πανεπιστημίου και της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου
Συντάκτης: Eidisis.grΑναταράξεις προκάλεσε η αποκάλυψη του «Βήματος της Κυριακής» ότι οι Βρυξέλλες απαίτησαν και πέτυχαν την απένταξη της Πεζοδρόμησης της Πανεπιστημίου και των έργων ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου από την λίστα των μεγάλων έργων που θα χρηματοδοτηθούν από το νέο ΕΣΠΑ.
Διεκδικεί πρώτο ρόλο στην Ελλάδα
Νάρκη ΔΝΤ στο παζάρι με την τρόικα
Με σύμμαχο τον Σόιμπλε απαιτεί μειώσεις στις συντάξεις και αύξηση ΦΠΑ
Αντιστέκεται η Αθήνα και προσβλέπει στις Βρυξέλλες
Νάρκη ΔΝΤ στο παζάρι με την τρόικα
Με σύμμαχο τον Σόιμπλε απαιτεί μειώσεις στις συντάξεις και αύξηση ΦΠΑ
Αντιστέκεται η Αθήνα και προσβλέπει στις Βρυξέλλες
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 15:50
Πρόστιμο στη Vodafone σχετικά με τον θάνατο του Κώστα Τσαλικίδη
Συντάκτης: Eidisis.grΈμμεσα και για διαφορετικούς λόγους αναβίωσε σε δικαστική αίθουσα η υπόθεση του θανάτου του Κώστα Τσαλικίδη και η σχέση της υπόθεσης με τις υποκλοπές.
Το Πρωτοδικείο της Αθήνας με απόφασή του δέχθηκε ότι η εταιρεία Vodafone προσέβαλε τη μνήμη του νεκρού όταν αποσύνδεσε τον θάνατό του από την υπόθεση των υποκλοπών.
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 15:50
Ψάχνουν Αλβανό σεσημασμένο για την επίθεση στο Μικρολίμανο
Συντάκτης: Eidisis.grΈνας επικίνδυνος Αλβανός ηλικίας περίπου 30 ετών που έχει κατηγορηθεί για ληστείες κι άλλα αδικήματα αλλά δεν έχει οδηγηθεί ποτέ στις φυλακές αναζητείται από την ΕΛΑΣ σαν ένας από τους βασικούς υπόπτους για την αιματηρή επίθεση με 15 τραυματίες σε κέντρο διασκέδασης στην ακτή Δηλαβέρη του Πειραιά.
Επιτυχής διάσωση 15 παράνομων μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή νότια της Λέσβου. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό 5 αγνοουμένων.
Οι έρευνες διεξάγονται από 6 σκάφη του Λιμενικού Σώματος, 5 παραπλέοντα πλοία, ενώ συμμετέχει και ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα.
Οι έρευνες διεξάγονται από 6 σκάφη του Λιμενικού Σώματος, 5 παραπλέοντα πλοία, ενώ συμμετέχει και ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα.
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 14:50
Σκληρή απάντηση ΠαΣοΚ στην επιστολή Παπανδρέου
Συντάκτης: Eidisis.grΗ άποψη που διατυπώνει τώρα ο κ. Παπανδρέου δεν είναι ούτε νέα ούτε καινοφανής, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠαΣοΚ, και σε μία έμμεση προειδοποίηση προς τον πρώην πρωθυπουργό τονίζεται πως «το πλαίσιο όμως μέσα στο οποίο κινείται το ΠαΣοΚ και η δημοκρατική παράταξη και πρωτίστως το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται η χώρα δεν θα επιτρέψουμε να το διαταράξει κανείς».
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 13:50
Νέα κούκλα με ρεαλιστικές αναλογίες, το αντίπαλο δέος της Μπάρμπι
Συντάκτης: Eidisis.grΠιο κοντή, καστανή, με ρεαλιστικές αναλογίες σώματος, ακόμη και με δυνατότητα προσθήκης κυτταρίτιδας: η κούκλα Λάμιλι, η οποία εμφανίζεται ως το αντίπαλο δέος της Μπάρμπι και επιθυμεί να παρουσιάσει το «κανονικό» σώμα μιας νεαρής γυναίκας, θα είναι σύντομα διαθέσιμη στις ΗΠΑ.
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 13:50
Γάζωσαν με σφαίρες νυχτερινό κλαμπ στον Πειραιά - 11 τραυματίες
Συντάκτης: Eidisis.grΈντεκα τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά, είναι ο τραγικός απολογισμός της αιματηρής ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο από άγνωστο άτομο με πυροβόλο όπλο, πιθανότατα «καλάσνικοφ».
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 09:00
Ντόμινο καταλήψεων στα πανεπιστήμια για τα e-δημοψηφίσματα
Συντάκτης: Eidisis.grΚαζάνι που βράζει είναι η πανεπιστημιακή κοινότητα, με το μέτωπο των καταλήψεων να διευρύνεται, ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση για την εξυπηρέτηση των μετεγγραφών.
Οι αντιδράσεις έχουν φουντώσει μετά την πρόταση των πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Αθηνών για κατάργηση των φοιτητικών συλλόγων και των γενικών συνελεύσεων και τη λήψη των όποιων αποφάσεων μέσω ηλεκτρονικού δημοψηφίσματος.
Οι αντιδράσεις έχουν φουντώσει μετά την πρόταση των πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Αθηνών για κατάργηση των φοιτητικών συλλόγων και των γενικών συνελεύσεων και τη λήψη των όποιων αποφάσεων μέσω ηλεκτρονικού δημοψηφίσματος.