espa pkm

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2026, 8:01:25 πμ

Ελλάδα

Ούτε ένα βήμα πίσω δεν προτίθεται να κάνει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυρ. Μητσοτάκης στο θέμα του ελέγχου νομιμότητας της μετατροπής συμβάσεων από ορισμένου χρόνου σε αορίστου.

Αυτό δήλωσε στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής απαντώντας έτσι στα πυρά που εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ κ.
Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 17:50

Σε λειτουργία ο σταθμός του προαστιακού στον Ταύρο

Συντάκτης:
Σε λειτουργία τέθηκε την Τετάρτη έπειτα από πέντε χρόνια, ο σταθμός του Ταύρου, που αποτελεί τμήμα του προαστιακού σιδηρόδρομου μεταξύ Πειραιά και Αθηνών.

Ο νέος σταθμός, που βρίσκεται μεταξύ Ρουφ και Ρέντη και αρχικά θα λειτουργεί χωρίς ανελκυστήρες (αναμένεται να λειτουργήσουν τους πρώτους μήνες του 2015), εκτιμάται ότι θα εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό πολιτών, δεδομένης και της θέσης του σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή.
Αθώοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και αντίσταση κατά της αρχής κρίθηκαν από το δικαστήριο οι έξι κατηγορούμενοι για την διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Επίσης, κρίνονται ένοχοι για παράνομη κατακράτηση, για διακεκριμένη οπλοκατοχή, διακεκριμένες κλοπές και ληστεία ενώ παράλληλα η έδρα δεν αναγνωρίζει ελαφρυντικά σε κανέναν, κάτι που είχε προτείνει ο εισαγγελέας Πεπόνης στην αγόρευσή του.
Τις βάσεις για την επαναλειτουργία του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής βάζει με πρότασή του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με πρόταση του υπουργού «προχωρούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την επαναλειτουργία του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής.
Παράσταση διαμαρτυρίας στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου, στο κέντρο της Αθήνα, πραγματοποιούν το μεσημέρι της Τετάρτης εκπαιδευτικοί, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Περίπου 50 διαδηλωτές βρίσκονται μέσα στο γραφείο του κ.
Με ανοιχτό το θέμα των αλλαγών στην εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου στο Δημόσιο, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνάντηση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με το κλιμάκιο της τρόικας, στις 3 το μεσημέρι σήμερα, Τρίτη, στο υπουργείο Οικονομικών.
Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014 16:50

Αβραμόπουλος: «Η Κύπρος δεν είναι μόνη»

Συντάκτης:
«Η Κύπρος δεν είναι μόνη» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος και διαβεβαίωσε ότι «στο πλευρό της, βρίσκεται η μητέρα πατρίδα».

Σε δηλώσεις έπειτα από τη στρατιωτική παρέλαση στη Λευκωσία με την ευκαιρία της 54ης επετείου της Κυπριακής Ανεξαρτησίας, ο κ.
Αθώοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και αντίσταση κατά της αρχής κρίθηκαν από το δικαστήριο οι έξι κατηγορούμενοι για την διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Επίσης, κρίνονται ένοχοι για παράνομη κατακράτηση, για διακεκριμένη οπλοκατοχή, διακεκριμένες κλοπές και ληστεία ενώ παράλληλα η έδρα δεν αναγνωρίζει ελαφρυντικά σε κανέναν, κάτι που είχε προτείνει ο εισαγγελέας Πεπόνης στην αγόρευσή του.
«Yπάρχει ανάγκη να "κουρευτεί" το μεγαλύτερο μέρος του δημόσιου χρέους» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πάνος Σκουρλέτης, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο αντικρουόμενων τοποθετήσεων στελεχών της Κουμουνδούρου κατά τις τελευταίες ημέρες.
Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής 3 Οκτωβρίου 2014 και θα διαρκέσουν μέχρι την ολοκλήρωση της κατασκευής του Σταθμού «Πειραιάς» στο πλαίσιο της επέκτασης της γραμμής 3 από τον σταθμό Αγία Μαρίνα ως το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.