Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, 4:54:54 μμ
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 19:49

Θ. Καράογλου από Χαλκηδόνα: “Η κυβέρνηση της ΝΔ τα καταφέρνει παρά τα πρωτοφανή γεγονότα που ζούμε” (pics & vids)

Πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στο δήμο Χαλκηδόνας για ζητήματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο.

Ρεπορτάζ: Χρίστος Φιλιππούδης

Την εκδήλωση του κ. Καράογλου τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς.

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης κ. Καράογλου δήλωσε ότι: “η κυβέρνηση της ΝΔ στηρίζει διαχρονικά τον αγροτικό τομέα γιατί η συμβολή του στο ΑΕΠ της χώρας είναι πολύ σημαντική” ενώ επισήμανε ότι: ” παρ’ όλα τα πρωτοφανή γεγονότα που ζούμε η κυβέρνηση της ΝΔ τα καταφέρνει και πάει καλά “.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς κατά την ομιλία του αναφέρθηκε εκτεταμένα στα ζητήματα της ελληνικής υπαίθρου ενώ δέχτηκε να απαντήσει και σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Γεωργαντάς: “Στηρίζουμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους σε μια δύσκολη περίοδο” ενώ επισήμανε πως η ενίσχυση του αγροτικού τομέα είναι διαρκής χωρίς όμως να οδηγεί σε κανένα εκτροχιασμό. Παράλληλα ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης επισήμανε ότι οι παρεμβάσεις αυτές θα στηρίξουν τον πρωτογενή τομέα γιατί όπως είπε έχει προοπτική και δυνατότητες.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρέθηκαν οι τρόποι με τους οποίους οι παραδοσιακοί αγρότες θα μπορέσουν να λειτουργήσουν ως σύγχρονοι μικροί, μεσαίοι και μεγάλοι επιχειρηματίες καθώς και ζητήματα που αφορούν την ελληνική ύπαιθρο.

Βασικοί ομιλητές στην εκδήλωση εκτός του κ. Γεωργαντά ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κεφαλάς καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΑΣ Θεσσαλονίκης κ. Χρήστος Τσιχήτας και ο δήμαρχος Χαλκηδόνας Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Κάηκε ολοσχερώς παράπηγμα πίσω από τον Κέδρινο Λόφο στο Σέιχ Σου

Πηγή: Politic.gr