Τρίτη, 28 Μαΐου 2024, 10:45:20 πμ
Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 10:51

Θεσσαλονίκη: Έκλεψε ηρωίνη από ναρκέμπορο και κράτησαν ομήρους τα παιδιά του

Θεσσαλονίκη – Έκλεψε ηρωίνη από ναρκέμπορο και κράτησαν ομήρους τα παιδιά του – Συνελήφθησαν τρία άτομα έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών

Στην Θεσσαλονίκη ένα ζευγάρι πήγε με τα ανήλικα παιδιά του να αγοράσει ηρωίνη από ναρκέμπορο στον Δεντροπόταμο.

Εκεί ο 32χρονος άντρας, κατά την διάρκεια της αγοραπωλησίας, έκλεψε μερικά γραμμάρια ηρωίνης και προσπάθησε να διαφύγει με το όχημά του.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 52χρονος και οι τρεις γιοι του τον καταδίωξαν και τον εντόπισαν κοντά στον κόμβο των ΚΤΕΛ. Έπειτα, αφού τον έδειραν, άρπαξαν τη 40χρονη σύντροφό του και τα παιδιά τους και τους πήγαν στο σπίτι τους όπου τους κράτησαν ως ομήρους για μία ώρα και εν συνεχεία τους άφησαν.

Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας εντόπισαν βραδινές ώρες της 07-04-2024 ζευγάρι ημεδαπών (32χρονος και 40χρονη) στην περιοχή του Δενδροποτάμου, τους οποίους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το ανωτέρω ζεύγος, έχοντας μαζί του και τα δύο ανήλικα τέκνα του, μετέβη με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην οικία 52χρονου ημεδαπού, στην περιοχή του Δενδροποτάμου, προκειμένου να προμηθευτεί ναρκωτικές ουσίες. Ο 32χρονος κατά την διάρκεια της
αγοραπωλησίας αφαίρεσε από την οικία δύο (2) επιπλέον συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους (160) γραμμαρίων
και προσπάθησε να διαφύγει με το όχημα του πλην όμως καταδιώχτηκε από τον 52χρονο και τους τρεις γιούς του, ηλικίας 35, 28 και 22 ετών και εντοπίστηκε πλησίον του κόμβου των ΚΤΕΛ, όπου οι δράστες με χρήση σωματικής βίας του προκάλεσαν σωματικές βλάβες, ενώ μετέφεραν με το όχημά τους την 40χρονη και τα ανήλικα τέκνα στην οικία του52χρονου, όπου μετά την παρέλευση μίας ώρας τους απελευθέρωσαν.

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες χθες (08-04-2024), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στις οικίες του 52χρονου και των υιών του, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 28χρονος.

Επιπλέον συνελήφθη και το ζευγάρι των ημεδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ τα ανήλικα τέκνα τους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Πηγή: Politic.gr