Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 3:11:15 μμ
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 15:23

Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια για υπόθεση ληστείας ο τράπερ Ricta

Αθώο έκρινε το Μονομελές Εφετείο Θεσσαλονίκης, λόγω αμφιβολιών, τον τράπερ RICTA, ο οποίος κατηγορούνταν ότι πριν από πέντε χρόνια αφαίρεσε τσάντα από γυναίκα, με χρήση βίας, σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Φιλίππου με Εγνατίας, στη καρδιά της Θεσσαλονίκης. Εκεί, σύμφωνα με τη παθούσα, η οποία δεν παρέστη στο δικαστήριο, ο νεαρός μουσικός της άρπαξε την τσάντα η οποία περιείχε 55 ευρώ μετρητά, ηλεκτρονικές κάρτες και ένα ακριβό κινητό τηλέφωνο.

propoli

Μόλις η αστυνομία έσπευσε στο σημείο, η παθούσα φέρεται να αναγνώρισε τον νεαρό ως δράστη με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ενώπιον του δικαστηρίου, ο τράπερ, συνοδευόμενος από τη σύντροφο του -γνωστή influencer με την επωνυμία Cinderella- υποστήριξε πως όλο αυτό έγινε τυχαία, καθώς βρέθηκε αναπάντεχα στο σημείο για να πάει σπίτι του. «Δεν έγινε ποτέ τίποτα από αυτά. Εγώ είχα βγει να πιω ένα ποτό με τους φίλους μου – οι οποίοι βρέθηκαν στη δίκη – και μετά βρέθηκα μπλεγμένος. Μόλις με άφησαν οι φίλοι μου για να φύγω, είδα κάτι να συμβαίνει και πήγα απλά να βοηθήσω. Μετά από δυο λεπτά τους τηλεφώνησα και τους ενημέρωσα για το τι έγινε. Ούτε οι ίδιοι το πίστευαν», υποστήριξε ο ίδιος στη συνέχεια.

Η σύντροφος αλλά και φίλοι του τραγουδιστή, υποστήριξαν ενώπιον του δικαστικού και εισαγγελικού λειτουργού ότι πρόκειται για ένα παιδί – υπόδειγμα και για έναν πατέρα (σ.σ. έχει αναγνωρίσει το παιδί χωρίς γάμο) που προσέχει πολύ την οικογένεια του.

Στο άκουσμα της απόφασης, όλοι αποχώρησαν από το Δικαστικό Μέγαρο με χαρά λέγοντας ότι, «επιτέλους θα μπορούμε να κάνουμε και συναυλίες στο εξωτερικό».

Πηγή: makthes.gr

Δείτε επίσης:Αττική: Προφυλακίστηκαν δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της 16χρονης που έπεσε σε κώμα

Ακολουθήστε μας και στο Google NewsGoogle news

Πηγή: Politic.gr