Έχοντας στο χέρι του την ανακοίνωση του κ. Βερβεσού, ο κ. Κλεφτοδήμος ανέφερε ότι οι εκφράσεις της εισαγγελέως «προσβάλλουν ευθέως και συλλήβδην όλους τους δικηγόρους».
Η πρόεδρος επιχείρησε να επιβάλει την τάξη, επισημαίνοντας στον σύμβουλο ότι δεν έχει τον λόγο και ότι «υπάρχουν άλλα τμήματα για να εκφράσετε τα παράπονά σας, δεν είναι εδώ ο κατάλληλος τόπος».
Ο κ. Κλεφτοδήμος της απάντησε «εκφράζω τις διαμαρτυρίες μου για τις αποστροφές της κυρίας εισαγγελέως».
Η εισαγγελέας ζήτησε αμέσως το λόγο, αναφέροντας πως θα προχωρήσει σε δήλωση αποχής.
Στο ακροατήριο σημειώθηκε ένταση, με κάποιους από τους παρευρισκόμενους, όπως ο πατέρας της άτυχης κοπέλας Γιάννης Τοπαλούδης, να διαμαρτύρονται έντονα για την παρουσία του κ. Κλεφτοδήμου στην αίθουσα.
Η πρόεδρος ζήτησε αμέσως να αποχωρήσουν από το δικαστήριο όσοι φωνάζουν και έδωσε προσωρινή διακοπή της διαδικασίας.
Η είσοδος του συμβούλου στην αίθουσα έγινε τη στιγμή που ολοκληρώνονταν οι αγορεύσεις των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής ώστε να ξεκινήσουν εκείνες της υπεράσπισης.



