Σε ό,τι αφορά τον τίτλο του βίντεο, Oltre le Νuvole, (Πέρα από τα Σύννεφα), ο Πάντοαν εμπνεύστηκε, όπως γράφει ο Τύπος, από έργο του γνωστού σκηνοθέτη Μικελάντζελο Αντονιόνι. Πρόκειται, δηλαδή, για προσεκτικά σχεδιασμένη επικοινωνιακή στρατηγική, στα χνάρια της αμεσότητας και της προτίμησης στη χρήση των νέων τεχνολογιών, που επιδεικνύει ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι.
Ο Πιερ Κάλο Πάντοαν, αναφέρεται, επίσης, στην «φιλόδοξη ατζέντα μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης Ρέντσι, η οποία περιλαμβάνει την αγορά τις εργασίας, την αστική δικαιοσύνη, την αλλαγή του φορολογικού συστήματος και την μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης».
Σε ό,τι αφορά την δημοσιονομική κατάσταση της της χώρας, ο στενός συνεργάτης του Ματέο Ρέντσι δηλώνει ότι «η κατάσταση είναι υπό έλεγχο» και προσβλέπει ότι «το δημόσιο χρέος θα αρχίσει να μειώνεται από το 2016, με περισσότερη συγχρόνως ανάπτυξη και σταθερό πρωτογενές πλεόνασμα».
Πηγή: Το Βήμα



