Για την κατάσταση στη Λευκορωσία μίλησε μετά το πέρας των συνομιλιών στο Παρίσι ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ.
Ο κ. Λαβρόφ τόνισε αρχικά ότι: «δεν πρέπει να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά σε σχέση με το πώς αντιμετωπίζονται οι μετανάστες στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες και πώς στα σύνορα της Λευκορωσίας με την Πολωνία και τη Λιθουανία.
»
Ο Λαβρόφ είπε επίσης ότι«Η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιλαμβάνεται ότι οι κυρώσεις κατά της Aeroflot είναι βλακεία, και γι’ αυτό τον λόγο το θέμα δεν τέθηκε στις συναντήσεις στο Παρίσι».
«Καταφέραμε στην κυριολεξία στο πόδι να συζητήσουμε, όπως σας είπα αλλά για αρκετή ώρα με τον Σαρλ Μισέλ. Μεταξύ άλλων και για το ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να εξομαλύνουμε την κατάσταση στις σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Βρυξελλών, αυτό έχω υπόψιν», δήλωσε ο Λαβρόφ.
13/11/2021, 07:48
Αλέξανδρος Παναγιωτίδης
Δείτε επίσης: Τζόνσον: «Πρέπει να βάλουμε λεφτά στο τραπέζι για τις φτωχές χώρες»
- «Λύγισαν» στην παράταση οι πρωταθλητές
- Μαραθώνιος στην Αθήνα: Τι αλλάζει σε δρόμους και ΜΜΜ
- Τσίπρας: «Μπορεί να πάμε και σε πρόωρες εκλογές το 2022»
- Πλησιάζει στο Κατάρ η Αργεντινή
- Κορονοϊός: Τι ισχύει από σήμερα για Super Market και κομμωτήρια
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στοPolitic.gr
Πηγή: Politic.gr