Τουλάχιστον 12 εργάτες σκοτώθηκαν μετά την κατάρρευση χρυσωρυχείου λόγω πλημμύρας στο Ελ Καλάο της Βενεζουέλας
Το δυστύχημα σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στο ορυχείο Ταλαβέρα, στην πολιτεία Μπολίβαρ, λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης στην περιοχή.
Το δυστύχημα σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στο ορυχείο Ταλαβέρα, στην πολιτεία Μπολίβαρ, λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης στην περιοχή.
Ο υπουργός Σιδηροδρόμων της Ινδίας ανέφερε σήμερα ότι βρέθηκαν τα αίτια αλλά και οι υπεύθυνοι για τη χθεσινή τραγωδία στο ανατολικό τμήμα της χώρας, η οποία είναι μια από τις χειρότερες των τελευταίων δεκαετιών.
Εκπρόσωπος των διοργανωτών της πορείας έκανε λόγο μισό εκατομμύριο διαδηλωτές και τη μεγαλύτερη κινητοποίηση στη χώρα από την πτώση του κομμουνισμού το 1989.
Μήνυμα προς την Τουρκία να συμφωνήσει στην ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ απέστειλε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ με δεδομένο ότι η Στοκχόλμη «εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της» έναντι της Άγκυρας όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τις συνομιλίες του με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.