Κόσμος
Ευρεία σύσκεψη στο Μιλάνο για την ουκρανική κρίση
Συντάκτης: Eidisis.grΟικονομική βοήθεια στη μάχη κατά του Έμπολα ζητά ο Μπάν Γκι-Μουν
Συντάκτης: Eidisis.grΟ επικεφαλής των Ηνωμένων Εθνών τόνισε ότι ταμείο του ΟΗΕ που έχει στόχο να συγκεντρώσει 1 δισ.
Σημάδια οπισθοχώρησης των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους από το Κομπάνι -στη συροτουρκική μεθόριο- βλέπουν οι Κούρδοι, έπειτα από έναν μήνα σφοδρών συγκρούσεων, που έχουν προκαλέσει τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων.
Μιλώντας στο BBC, η επικεφαλής των Κούρδων που μάχονται την ISIS δήλωσε πως οι τζιχαντιστές έχουν αποχωρήσει από τις περισσότερες περιοχές και πως υπάρχουν μόνο δύο θύλακες αντίστασης, στα ανατολικά της πόλης.
<div>Μιλάνο: Κατ' ιδίαν συζητήσεις θα έχουν Πούτιν - Ποροσένκο</div>
Συντάκτης: Eidisis.grΝεκρός 13χρονος Παλαιστίνιος από ισραηλινά πυρά στη Δυτική Οχθη
Συντάκτης: Eidisis.grΙσραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν ένα αγόρι 13 ετών σε ένα χωριό της Δυτικής Όχθης την Πέμπτη, ανέφεραν τοπικές ιατρικές πηγές και κάτοικοι της περιοχής.
Ο 13χρονος Παλαιστίνιος Μπαχάα Μπαντρ πυροβολήθηκε στο στήθος όταν οι ισραηλινές δυνάμεις μπήκαν στο Μπέιτ Λίκια, κοντά στη διαχωριστική γραμμή με το Ισραήλ, και δέχτηκαν βροχή από πέτρες από νεαρούς.
CNN: H Μόσχα επενδύει στην πώληση φυσικού αερίου στην Κίνα
Συντάκτης: Eidisis.grΟλάντ: H Ευρώπη έχασε τον δρόμο της ανάπτυξης και είναι στάσιμη
Συντάκτης: Eidisis.grΗ Τουρκία έχασε τη θέση του μη μόνιμου μέλους του ΣΑ στον ΟΗΕ
Συντάκτης: Eidisis.grΗ Ισπανία κατέλαβε θέση μη μονίμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για την επόμενη διετία 2015-2016, μετά από τρίτη ψηφοφορία, κερδίζοντας την Τουρκία.
Κατά την τρίτη ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση από τα 193 μέλη, η Ισπανία συγκέντρωσε 132 ψήφους, ενώ η Τουρκία έλαβε 60 ψήφους και δεν τα κατάφερε να εκλεγεί.