Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, 10:21:53 μμ
Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 23:23

Twitter: Σε ποιους λογαριασμούς επαναφέρει το μπλε τικ χωρίς πληρωμή

Αναστάτωση έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα με το “μπλε τικ” του Twitter, το σήμα που στο παρελθόν δινόταν δωρεάν από την πλατφόρμα ως επαλήθευση του λογαριασμού

Ωστόσο, η διαδικασία άλλαξε μετά την ανακοίωση του ΈλονΜασκ, πως το συγκεκριμένο σύμβολο θα γίνει επί πληρωμή στις 20 Απριλίου. Πολλοί μεγάλοι λογαριασμοί έχασαν το μπλε σύμβολο, με τους χρήστες της πλατφόρμας να αντιδρούν στα social media.

Μετά τις αντιδράσεις η πλατφόρμα φαίνεται να άλλαξε ξανά την διαδικασία, καθώς σε ορισμένους λογαριασμούς με πολλούς ακόλουθους έχει ανακτηθεί “το μπλε τικ“, χωρίς οι χρήστες να έχουν πληρώσει για αυτό.

Η Beyoncé, ο HarryKane, ο RichardOsman και η VictoriaBeckham είναι μεταξύ των λογαριασμών που έχουν πάρει πίσω το μπλε σύμβολο.

Όπως αναφέρει το BBC, ο επίσημος λογαριασμός του BBC News στο Twitter έχει και πάλι το σήμα του, αλλά δεν έχει πληρώσει γι’ αυτό.

Ακόμη, ο παρουσιαστής JamesOBrien, ο οποίος έχει πάνω από 1 εκατ. ακολούθους επιβεβαίωσε πως είναι ένας από αυτούς που, αν και δεν πλήρωσαν, έχασαν μόνο προσωρινά το μπλε τικ.

Δείτεεπίσης: Συνάντηση Μελόνι – Σάντσεθ: «Βήματα προόδου» στο σύμφωνο για την Μετανάστευση και το Άσυλο

Πηγή: Politic.gr