Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 12:50:30 πμ
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 20:29

Αισιοδοξία νίκης στο συνδυασμό Λιάρτση

liartsi

Αγωνιστικό παλμό, δύναμη και αέρα νίκης απέπνεε η πρώτη συγκέντρωση των στελεχών της Δημοτικής Παράταξης ‘’Παιονία – Όραμα Ευθύνης και Προοπτικής’’ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης της 23ης Σεπτεμβρίου στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού στο Πολύκαστρο.
Η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας κα Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου ευχαρίστησε τους εβδομήντα και πλέον υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για την ένθερμη συμμετοχή τους στο Δημοτικό Συνδυασμό που ισχυροποιείται ολοένα, μέρα με τη μέρα, από την παρουσία ικανών και δραστήριων στελεχών της τοπικής κοινωνίας και τόνισε ότι όλοι μαζί, με ακμαίο ηθικό και αγωνιστικό φρόνημα θα δώσουν τη νικηφόρα μάχη των δημοτικών εκλογών.
‘’Είμαστε ενωμένοι, είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τα θεμέλια για την ανάπτυξη του Δήμου μας. Ο Δήμος Παιονίας αποτελεί για όλους μας πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Αναμφίβολα αποτελεί μια ελκυστική πρόκληση, για να προσφέρουμε με τις γνώσεις και τις δυνάμεις μας, ουσιαστικές ευκαιρίες για την οργάνωση του νέου Δήμου, για την τοπική ανάπτυξη. Η προγραμματική πρόταση που έχουμε καταθέσει βρίσκει μεγάλη αποδοχή στην κρίση των συμπολιτών μας και στο σύνολο της κοινωνίας που απαιτεί από τους αυτοδιοικητικούς λειτουργούς όραμα, υπευθυνότητα, συνέπεια και έργο στην πράξη. Η κοινωνία μας εμπιστεύεται και εμείς οφείλουμε να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη της και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες της’’ τόνισε στη σύντομη ομιλία της η κα Λιάρτση – Σταυροπούλου ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι με τη δυναμική που έχει αποκτήσει ο Δημοτικός Συνδυασμός θα κερδίσει τις δημοτικές εκλογές από τον α’ γύρο.
Η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας κάλεσε τα στελέχη  να εντείνουν την προεκλογική προσπάθεια αναδεικνύοντας τα ισχυρά πλεονεκτήματα του Δημοτικού Συνδυασμού, διαλεγόμενοι με τους πολίτες με όρους πολιτικής ευπρέπειας και αποφεύγοντας ανούσιες αντιπαραθέσεις και κακόβουλες κριτικές που αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη. «Ούτε βεβαίως προτιθέμεθα να συμμετάσχουμε σε ύποπτες και σκοτεινές συνδιαλλαγές που ευτελίζουν την εκλογική διαδικασία και δηλητηριάζουν το δημόσιο μας βίο» σημείωσε.
‘’Από την έναρξη και μέχρι το τέλος της προεκλογικής εκστρατείας εμείς προβάλλουμε το ήθος μας, τις προτάσεις μας, την ποιότητα του Δημοτικού μας Συνδυασμού. Θα επιμείνουμε μέχρι τέλους στις αξίες μας και θα νικήσουμε γιατί πιστεύουμε σ’ αυτές αλλά και γιατί η κοινωνία πιστεύει σε μας’’ είπε χαρακτηριστικά.  
Τέλος, η κα Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου, αφού ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους στη  μάχη των εκλογών, ανακοίνωσε ότι τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημοτικού Συνδυασμού στο Πολύκαστρο θα πραγματοποιηθούν τη  Δευτέρα  11 Οκτωβρίου.
Τo τηλ. επικοινωνίας του εκλογικού κέντρου του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία – Όραμα Ευθύνης και Προοπτικής’’ είναι 23430 20082 και το fax 23430 20892.