Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 10:54:56 πμ
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 15:44

Αυτοδιοικητική η επιλογή μου

gkountenoudis


Ως καθαρά αυτοδιοικητική χαρακτηρίζει την επιλογή του ο κ. Χρήστος Γκουντενούδης.  Ο υποψήφιος αντιπεριφειάρχης Κιλκίς στο συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη  σε δήλωσή του στην « Π» τονίζει τα εξής:
«Αισθάνομαι χαρά και ιδιαίτερη τιμή για την επιλογή μου ως υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς στο συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Είναι και επιλογή που έχει καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα καθώς είναι πάγια θέση μου ότι οι τοπικές κοινωνίες οφείλουν να αξιοποιήσουν κυρίως τις δικές τους δυνάμεις, τους δικούς τους ανθρώπους για να ξεφύγουν από το περιθώριο και την  εξάρτησή τους από κέντρα αποφάσεων που δεν ελέγχονται από τους πολίτες της περιφέρειας.
Είναι τιμή μου λοιπόν, αλλά και συνάμα βαρύτατη η ευθύνη που επωμίζομαι ώστε να εκπροσωπήσω στο ν. Κιλκίς την αιρετή Περιφερειακή αυτοδιοίκηση εφόσον, όπως πιστεύω, οι πολίτες του νομού επιλέξουν τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους πολίτες του νομού ότι απευθυνόμαστε σε όλους με την ίδια αγάπη και το ίδιο πνεύμα δικαιοσύνης και τους ζητούμε να στηρίξουν την κοινή προσπάθεια για την προκοπή του τόπου μας.
Τα δικά τους συμφέροντα είναι που δεσμεύομαι να υπηρετήσω χωρίς καμιά εξάρτηση από κανέναν. Ισχύς μας η αγάπη του λαού του Κιλκίς.