Σάββατο, 8 Μαΐου 2021, 1:06:30 πμ
etpa
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 22:09

Βρέθηκε λύση: Δημοπρατείται η αποπεράτωση του νέου Γηροκομείου στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Σύμφωνα με πληροφορίες μας βρέθηκε λύση στο χρονίζον θέμα της ολοκλήρωσης του κτηρίου του νέου Γηροκομείου Κιλκίς, ένα κτήριο που παραμένει ημιτελές κοντά μια δεκαετία.


Μαζί με την πίστωση – η οποία πάντα υπήρχε διαθέσιμη στο ύψος των 700.000 ευρώ και μετακυλίονταν σε χρονιά σε χρονιά- συμφωνήθηκε και η διαδικασία κι έτσι λίαν προσεχώς, και το πιθανότερο μέσα στον προσεχή Μάιο ο φορέας του έργου «Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων «Άγιος Παντελεήμονας» Θεσσαλονίκης», στο οποίο εντάχθηκε από τις 2 Νοεμβρίου 2011 με Προεδρικό Διάταγμα το Γηροκομείο Κιλκίς, θα προκηρύξει την κατασκευή-αποπεράτωση του έργου.
Υπενθυμίζουμε ότι η κατασκευή του Γηροκομείου σε περίβλεπτη θέση, κοντά στο συγκρότημα των Γ’ Εργατικών Κατοικιών Κιλκίς (έναντι πρώην ΚΤΕΟ, στο δρόμο προς το Μεταλλικό) ξεκίνησε στα μέσα της πρώτης δεκαετίας του νέου αιώνα και όταν ολοκληρωθεί θα αναβαθμίσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στην Τρίτη Ηλικία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πίστωση που θα καλύψει το σύνολο των εναπομενουσών εργασιών ανέρχεται σε 500.000 ευρώ.