Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:25:48 μμ
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 22:23

Δ. Τερζίδης: Ελάτε όλοι μαζί για το Κιλκίς του αύριο

terzidis


Κατόπιν της ανακοίνωσης στήριξης του Πα.Σο.Κ. για το αξίωμα του Δημάρχου Κιλκίς στο Δημήτρη Τερζίδη, ο Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Τερζίδης, δήλωσε τα παρακάτω:
“Οι πολίτες του Κιλκίς μας έχουν τιμήσει όλα αυτά τα χρόνια, επιλέγοντάς μας ως Δημοτική Αρχή, υπεύθυνη για την καθημερινή δικαίωση όλων των προσδοκιών τους, για καλύτερη ζωή, για τη μετατροπή του Κιλκίς σε ένα Τόπο που θέλει κανείς να ζει, να παρακολουθεί τα παιδιά του να μεγαλώνουν, να ασκεί την επαγγελματική του δραστηριότητα.
Εν όψει των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Νοεμβρίου του 2010 , θέλουμε να ανανεώσουμε αυτήν την εμπιστοσύνη, αλλά και να διεκδικήσουμε ξανά τη θετική επιλογή όλων των Δημοτών του Νέου διευρυμένου «Καλλικρατικού» Δήμου Κιλκίς, με την υπόσχεση να εργαστούμε με τον ίδιο ζήλο, πάθος και όραμα για το Νέο Δήμο Κιλκίς.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας έχουν ήδη υποστήριξαν ανοικτά, ιδίως όλους όσους έκλεισαν τα μάτια σε σκοπιμότητες και μικροκομματικές στρατηγικές. Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε για έναν Ισχυρό Δήμο Κιλκίς, της Ανάπτυξης, του Πολιτισμού, της Κοινωνικής Συνοχής, των Yποδομών και της Ποιότητας Ζωής.
Και σε αυτή τη λογική καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες να συστρατευθούν μαζί μας, για το Κιλκίς του Αύριο”.