Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, 1:18:54 πμ
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 09:36

«Δέσμευσή μας η ίδρυση γραφείου αγροτικής ανάπτυξης Παιονίας»

lapordas


Συνάντηση με τον πρόεδρο Λάζαρο Ελευθεριάδη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΑΣ Αξιούπολης είχε την Τετάρτη 20.10.10 ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΑΣ, στην Αξιούπολη, και κατά την διάρκειά της ο κ. Λαπόρδας είχε την δυνατότητα να ενημερωθεί γιά την γενικότερη κατάσταση της ένωσης, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε σχέση με τις δραστηριότητες, τις οποίες ασκεί, γενικότερα γιά τα ζητήματα που απασχολούν αυτήν την περίοδο τους αγρότες, συνεταιριστές και μη, στην περιοχή ευθύνης της, που γεωγραφικώς ταυτίζεται με τα όρια του δήμου Παιονίας.
Από την πλευρά του ο κ. Λαπόρδας, απευθυνόμενος προς τα αγροτοσυνδικαλιστικά στελέχη της ΕΑΣ Αξιουπόλεως, δήλωσε ότι η στενή συνεργασία με τον παραγωγικό κόσμο του δήμου αποτελεί γιά τον συνδυασμό του πρωταρχικό στόχο, καθώς αποτελεί την «ραχοκοκκαλιά» της κοινωνίας μας.
«Γι’ αυτό, άλλωστε», συνέχισε, «στις προγραμματικές εξαγγελίες μας πρώτοι από όλους είχαμε αναφερθεί στην δημιουργία γραφείου αγροτικής ανάπτυξης στον δήμο».
Ο κ. Λαπόρδας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο, σύμφωνα με την άποψη των διοικούντων της ΕΑΣ Αξιουπόλεως, μείζον θέμα της εκ μέρους της διεκπεραιώσεως των εργασιών, που απαιτούνται γιά τις δηλώσεις του ΟΣΔΕ των αγροτών στα όρια του δήμου που σήμερα υλοποιούνται από την ΕΑΣ Κιλκίς, δημιουργώντας προβλήματα και στερώντας ταυτοχρόνως σημαντικούς πόρους από το ταμείο της.
Μάλιστα, δεσμεύθηκε να προβεί αμέσως στις απαραίτητες ενέργειες, ακόμη και πριν την κατάληψη των καθηκόντων του σε περίπτωση εκλογής του, προκειμένου να συμβάλει στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Ενημέρωση τώρα για
την έγκαιρη δράση αύριο
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Θανάσης Λαπόρδας συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ευρωπού Ευθ. Κουρτζανίδη και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του δήμου καθώς και για τρην πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη ή βρίσκονται σε στάδιο μελέτης και αξιολόγησης.
Ήταν μια χρήσιμη συνάντηση καθώς όπως τονίζει ο κ. Λαπόρδας η τεκμηριωμένη προετοιμασία και ενημέρωση θα συμβάλλουν από τη νέα χρονιά ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις στο νέο ξεκίνημα της νέας δημοτικής αρχής.