Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024, 10:28:09 μμ
Δευτέρα, 22 Μαϊος 2023 22:04

Δήλωση Στέφανου Παραστατίδη, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ν. Κιλκίς: ΠΑΣΟΚ, περήφανα ξανά

Το ΠΑΣΟΚ σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση πέτυχε όλους τους στόχους κι αυτή είναι μια πρώτη από τις πολλές νίκες που έχουμε βάλει σκοπό να πετύχουμε ως κόμμα. Το επόμενο βήμα είναι οι εκλογές στις 25 Ιουνίου, με τους πολίτες να θέλουμε να γίνουν κοινωνοί αυτής της μεγάλης επιστροφής του ΠΑΣΟΚ.

 

Στο Κιλκίς, το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, καθώς το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο κόμμα, με ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά στη χώρα, ενώ έχουμε αυξήσει τα ποσοστά μας σχεδόν κατά 60% σε σχέση με τις εκλογές του 2019. 

Όλοι οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου μας δώσαμε μια μάχη που έκανε τα μέλη και τους φίλους της δημοκρατικής παράταξης του Νομού μας να αισθανθούν περήφανοι ξανά. Αξίζει μια ειδική αναφορά στο Γιώργο Φραγγίδη, που από το 2019 ήταν η φωνή του ΠΑΣΟΚ μέσα στο Κοινοβούλιο, δίνοντας το δικό του αγώνα να έχει φωνή ο χώρος μας από αυτό το βήμα. Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια -και δεν το λέω από φιλοφροσύνη αλλά επειδή το πιστεύω. 

Ευχαριστώ θερμά, όλους τους πολίτες του Ν. Κιλκίς που μας έδειξαν εμπιστοσύνη, που εντάχθηκαν σε αυτή την κινηματική διαδικασία, για να κάνουμε την παράταξή μας, τη Δημοκρατική Παράταξη, μεγάλη ξανά. 

Στόχος μας ήταν σε αυτή τη διαδικασία να κάνουμε το Κιλκίς πάλι ένα σημείο πολιτικής αναφοράς, να δυναμώσουμε το μήνυμα ότι είμαστε εδώ, δυνατοί, γεμάτοι όρεξη να αλλάξουμε τα πράγματα, να αλλάξουμε παράδειγμα. Αυτός ο στόχος παραμένει, γίνεται πυξίδα, αφορά σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων και μπορεί να γίνει εφικτός με τη δική σας δύναμη και συμμετοχή.

Σας ευχαριστώ θερμά για τη στήριξη! Τώρα ξεκινάμε! 

Στέφανος Παραστατίδης,

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κιλκίς