Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021, 12:57:17 μμ
etpa
Τρίτη, 11 Μαϊος 2021 13:42

Επίσκεψη Γεωργαντά στα νέα γραφεία των Αρχείων του Κράτους στο Κιλκίς

Συντάκτης:

«Τα Γενικά Αρχεία του Κράτους (ΓΑΚ) Κιλκίς, απέκτησαν επιτέλους ένα χώρο, όπου κάθε πολίτης και ερευνητής μπορεί να αναζητήσει ποιοτικά και να απολαύσει το πλούσιο αρχειακό τους υλικό αναφορικά με την ιστορία του Νομού μας».

 

Αυτή είναι η αναφορά και επισήμανση του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργου Γεωργαντά, που επισκέφθηκε το νέο χώρο των Αρχείων και συζήτησε με τα στελέχη της υπηρεσίας.

Μετά από άριστη συνεργασία του κ. Γεωργαντά με τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και των Γενικών Αρχείων Κράτους, ολοκληρώθηκε η μετακόμιση των ΓΑΚ Κιλκίς σε νέο, σύγχρονο χώρο 410 m², στο κέντρο του Κιλκίς. Γι’ αυτό και τα στελέχη των ΓΑΚ Κιλκίς ευχαρίστησαν δημόσια των κ. Γεωργαντά για τη συμβολή του στην όλη διαδικασία.

Τα ΓΑΚ Κιλκίς βρίσκονται 21ης Ιουνίου και Καμπάνη γωνία, στο ύψος της Πλατείας Ειρήνης. Τηλ. - Fax : 23410 29895 - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.