Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021, 6:40:26 πμ
etpa
Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 09:20

Γεωργαντάς: Ορισμός Επιτροπής Διαγωνισμού για το έργο: «Ρυθμιστική μελέτη νοσοκομείου Κιλκίς»

Συντάκτης:

Με απόφαση του Διευθύνοντος Συμβούλου της «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.», ορίστηκε η Επιτροπή Διαγωνισμού για το έργο: «ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ».

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 12η Απριλίου 2021.

 

Η ρυθμιστική μελέτη θα προσδιορίσει, για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, την κατεύθυνση προς την οποία πρέπει να κινηθεί  το Νοσοκομείο, στο πλαίσιο της κατασκευής νέων χώρων και της αναδιαρρύθμισης των υφιστάμενων έτσι ώστε να καλυφθούν όλες του οι ανάγκες.

Η ρυθμιστική μελέτη αποτελεί κομβικό βήμα προς στην κατεύθυνση της διαμόρφωσης σύγχρονων και λειτουργικών υποδομών, αντίστοιχων των αναγκών των Κιλκισιωτών.

Ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς δήλωσε ότι «σε συνεργασία με τη διοίκηση του Νοσοκομείου και σε συνέχεια των απαραίτητων  συναντήσεων με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» Θανάση Γιάνναρη, προχωρούμε πλέον προς την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την εκπόνηση ρυθμιστικής μελέτης για το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. Μοναδικός μας στόχος η δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων που θα διασφαλίσουν ποιοτικότερες παροχές υγείας, προς όλους τους Κιλκισιώτες».