Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, 8:11:05 πμ
Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010 12:59

Γκουντενούδης: Ευχαριστούμε Θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας

gkountenoudis


Σύσσωμος ο Συνδυασμός «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» στο νομό Κιλκίς, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς, που μας τιμήσατε με την ψήφο σας, αναδεικνύοντάς μας με διαφορά , πρώτη δύναμη στην Περιφερειακή Ενότητα  Κιλκίς. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στις προτιμήσεις σας, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, αλλά και δύναμη ώστε να συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση και το ίδιο μαχητικό πνεύμα να αγωνιζόμαστε για το παρόν και το μέλλον του νομού μας, για το αύριο των νέων και των παιδιών μας.
Αναμφισβήτητα, τα μηνύματα που προέκυψαν από την εκλογική διαδικασία της Κυριακής ήταν πολλά και ξεκάθαρα. Από τη μια, το μήνυμα της στήριξης και της εμπιστοσύνης σας στο συνδυασμό μας, στο πρόγραμμά μας και στις αρχές μας, αλλά από την άλλη το μήνυμα της υψηλής αποχής, που πρέπει να μας προβληματίσει όλους, σχετικά με τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος, αλλά και τη σχέση πολιτών-εξουσίας.
Όμως, η αποχή από την κάλπη σε μια σύγχρονη και ευνοούμενη πολιτεία, δεν μπορεί να θεωρηθεί λύση, αλλά ούτε και τρόπος αντίδρασης στα κόμματα ή στους υποψηφίους. Αντιθέτως, η συμμετοχή στις εκλογές και η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος, δηλώνει έκφραση, άποψη, επιλογή αλλά και δύναμη.
Αυτή τη δύναμη καλούμε όλους τους δημότες, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, να την εκφράσουν την επόμενη Κυριακή 14 Νοεμβρίου, υπερψηφίζοντας εκείνους που μπορούν να εγγυηθούν την ανάπτυξη του τόπου με αποτελεσματικότητα και έργο, εκείνους που δεν συμβιβάζονται, εκείνους που προτάσσουν το συμφέρον του νομού μας.
Δέσμευσή μας, να πορευθούμε και στο μέλλον με τις ίδιες αρχές και με τις ίδιες αξίες.
Δέσμευσή μας, να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.
Δέσμευσή μας, ν’ ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα στις ανάγκες σας.
Απευθυνόμενος σε όλους  τους Κιλκισιώτες, σας καλώ να συνεχίσουμε όλοι μαζί τον όμορφο αγώνα που ξεκινήσαμε για την αναβάθμιση του τόπου μας, με το ίδιο πνεύμα συνεργασίας, διεκδικώντας αυτά που δικαιούμαστε, αυτά που μας αξίζουν, χωρίς να διχάζουμε αλλά να ενώνουμε. Μαζί μπορούμε.      

Χρήστος Γκουντενούδης Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς